Unitatea 1 de la Cernavodă a fost reconectată la Sistemul Energetic Naţional

Publicat: Vineri, 12 Iunie 2015 14:26 // Actualizat: Vineri, 12 Iunie 2015 14:26 // Sursa: romaniatv.net

Unitatea 1 de la Cernavodă a fost reconectată vineri dimineață la Sistemul Energetic Național.

Societatea Nationala Nuclearelectrica S.A. a anunţat ca in dimineata zilei de 10 iunie, Unitatea 1 a CNE Cernavoda a fost deconectata in mod controlat de la Sistemul Energetic National pentru efectuarea unor lucrari de remediere a unor defectiuni punctuale.

Reprezentanții SNN subliniază că opririle neplanificate reprezintă acțiuni de oprire controlată a centralei pentru efectuarea unor lucrări punctuale de remediere la unele echipamente, acțiuni adiționale programului anual de mentenanță corectivă din cadrul opririlor planificate.

Aceste opriri de mentenanță corectivă sunt prevăzute în bugetul anual al SNN, iar în cazul CNE Cernavodă acestea sunt de trei ori sub media actuală din industria nucleară.

"Realizarea lucrărilor și testelor de verificare aferente acestei deconectări, și tuturor celorlalte opriri neplanificate, se desfășoară cu respectarea procedurilor centralei și a normelor de securitate nucleară, fără niciun impact advers asupra populației, personalului, instalațiilor și mediului înconjurător", precizează comunicatul.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
cernavoda deconectare Cernavodă Unitatea 1 de la Cernavodă
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
12 iun 17:27
... Unitatea 1 de la Cernavodă a fost reconectată vineri dimineață la Sistemul Energetic Național. Citește mai departe… Citeste mai mult Source:: ...
12 iun 14:37
Votează email 0 email
...1 de la Cernavodă a fost reconectată vineri dimineață la Sistemul Energetic Național. Citește mai departe… Mai mult: romania tv ...
1
EUR
4.8582
RON
21 Sep
noapte 12 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H