Uniți, chiar și dincolo de moarte! Doi soți din Spania au plecat la Ceruri la mai puțin de o oră unul de celălalt, după 52 de ani de mariaj

La mai bine de jumătate de secol de la căsătorie, doi soți din Spania au murit la mai puțin de o oră unul de celălalt, în regiunea în care trăiseră o viață întreagă.

26 ian. 2023, 12:41
Uniți, chiar și dincolo de moarte! Doi soți din Spania au plecat la Ceruri la mai puțin de o oră unul de celălalt, după 52 de ani de mariaj

Chiar și în moarte, au rămas uniți. Doi soți din Spania au murit duminică, la 45 de minute distanță, dupa 52 de ani de căsnicie, relatează site-ul spaniol ABC.

Înmormântarea cuplului a avut loc în biserica în care s-au căsătorit, un omagiu adus celor 52 de ani de căsnicie.

Citiți și: ATAC SÂNGEROS în Spania! Cel puţin un mort şi mai mulţi răniţi după ce un bărbat a intrat în mai multe biserici şi a înjunghiat preoţi şi credincioşi VIDEO 

După o viață împreună, cei doi soți octogenari din Spania, au plecat la Ceruri în același timp

Prima care s-a ridicat la Ceruri a fost Candida, în vârstă de 89 de ani. Ea a murit la ora 11:30, într-un azil, iar la câteva zeci de minute mai târziu a urmat-o soțul ei, Pepe, în vârstă de 86 de ani. Bărbatul care i-a fost alături 52 de ani a murit la Spitalul Universitar Central din Asturias, acolo unde fusese internat în weekend, din cauza unor probleme de sănătate, conform Le Parisien.

Înmormântarea cuplului a avut loc în biserica în care au fost uniți, un omagiu adus celor 52 de ani de căsnicie.

Pepe și Candida s-au căsătorit în 1970, în regiunea Asturias din nordul Spaniei, însă nu au avut copii. Bărbatul a lucrat ca  mecanic, iar femeia era casnică. Imediat după ce și-au unit destinele, cei doi soți s-au mutat în orașul Oviedo.

„Când am sunat pentru a raporta decesele lor, primul lucru de care m-au întrebat a fost dacă în urma unui accident. Dar, în realitate, este o coincidență curioasă și chiar romantică” a mărturisit o nepoată de-a cuplului.

Citiți și: Familie de români reîntoarsă acasă după 14 ani petrecuţi în pribegie. Cei doi soţi o duc mult mai bine decât o duceau în Spania şi au schimbat cu totul faţa comunei natale: „M-am întors cu tot felul de idei, să fie şi la noi ca afară”