Universal Boxing Organization: Jo Jo Dan, noul campion al anului 2011

Pugilistul Ion Ionuţ, alias Jo Jo Dan, a fost desemnat de Universal Boxing Organization "noul campion al anului 2011", el primind şi o menţiune la categoria "boxerul anului", câştigată de americanul Anthony Dirrell.

RomaniaTV.net
07 ian. 2012, 11:47
Universal Boxing Organization: Jo Jo Dan, noul campion al anului 2011

„UBO este mândră să îl aibă printre campionii săi pe Jo Jo Dan (29-2, 16 prin KO). După o victorie în faţa fostului campion mondial Steve Forbes, Dan a făcut ceva neobişnuit pentru cineva în poziţia sa, mergând în Trinidad pentru a-l învinge pe Iwan Azore şi a câştiga titlul WBO Intercontinental la categoria semimijlocie, la 29 iulie. Cele două înfrângeri din palmaresul lui Dan au venit în urma meciurilor pentru titlul WBC cu neînvinsul Selcuk Aydin, în Turcia, şi ambele au fost în urma unor decizii controversate. În cel de-al doilea meci, Dan a boxat aproape pe toată durata cu maxilarul fracturat, ceea ce arată că este un pugilist deosebit„, se menţionează pe site-ul UBO.

Pentru „noul campion al anului 2011” au mai fost nominalizaţi, de la alte categorii, Roy Jones Jr., Willie Herring, Mason Menard, Li Wen Yang şi Andrejs Barabanovs.

La categoria „boxerul anului 2011”, Anthony Dirrell a fost declarat câştigător, ceilalţi menţionaţi fiind Jo Jo Dan, Francis Miyeyusho, Willie Herring şi Matamba Postolo.