Universitatea Craiova – Astra 2-1. Oltenii încă se bat la titlu

Craiova a învins-o pe Astra, scor 2-1, în primul meci al oltenilor după pauza impusă în Liga 1 de pandemia de coronavirus.  

RomaniaTV.net
19 iun. 2020, 14:18
Universitatea Craiova – Astra 2-1. Oltenii încă se bat la titlu

Universitatea Craiova – Astra 2-1. Oltenii s-au impus grație unei „duble” a „vârfului” Elvir Koljic, care a punctat după ce a primit două pase de gol geniale: mai întâi din partea lui Cicâldău, apoi de la Bairam.

De cealaltă parte, giurgiuvenii au înscris prin tânărul Baicu, care l-a depășit cu ușurință pe Bancu și a șutat violent din interiorul careului.

Trei puncte pentru Craiova, care o depășește pe FCSB în clasament și ajunge pe poziția secundă în Liga 1. Doar patru puncte o mai despart pe trupa lui Bergodi de liderul CFR Cluj.

Universitatea Craiova – Astra LIVE VIDEO online streaming. Meciul Universitatea Craiova – Astra se joacă astăzi, de la ora 20:00, în direct la Telekom Sport 1, iar cele mai importante faze vor putea fi urmărite, în timp real, LIVE VIDEO pe telekomsport.ro. Ultimele patru meciuri dintre cele două echipe s-au încheiat cu acelaşi scor, 1-0. De trei ori s-au impus oltenii, iar giurgiuvenii au reuşit să câştige o singură partidă, mai exact, cea din returul sezonului regulat graţie golului marcat de Denis Alibec.

Universitatea Craiova – Astra LIVE VIDEO online streaming.

Partida de pe Stadionul „Ion Oblemenco” va consemna debutul lui Cristiano Bergodi pe banca tehnică a oltenilor, într-un meci oficial. Italianul l-a înlocuit pe Corneliu Papură, iar în partidele de pregătire a înregistrat două înfrângeri și o singură victorie.

Pentru Universitatea Craiova este primul meci de după reluarea sezonului din Liga 1. Oltenii ar fi trebuit să evolueze săptămâna trecută, contra celor de la FC Botoșani, însă meciul a fost amânat, după ce rezultatul testului COVID-19 pentru medicul moldovenilor a fost „neconcludent”.

De partea cealaltă, Astra a reluat sezonul cu o remiză albă contra celor de la Gaz Metan Mediaș. Giurgiuvenii au primit și vești bune în această săptămână, după ce antrenorul Bogdan Andone și fundașul Gabi Tamaș au acceptat să-și prelungească înțelegerile.

De partea cealaltă, se află Astra, care n-a impresionat în prima partidă jucată după pauza de trei luni. Giurgiuvenii au remizat alb, pe propriul teren, cu Gaz Metan Mediaş, la capătul unui meci în care echipa pregătită de Duşan Uhrin a evoluat în inferioritate numerică timp de 50 de minute, după ce Dumitru Cardoso a primit direct cartonaşul roşu. Nu rataţi duelul dintre Universitatea Craiova şi Astra Giurgiu, astăzi, de la ora 20:00, live pe RomaniaTV.net.

Înaintea acestui duel, Universitatea Craiova ocupă locul 3 în Liga 1, cu 26 de puncte, iar o victorie ar duce-o la patru puncte în spatele liderului CFR Cluj.

De partea cealaltă, Astra, care nu a primit dreptul de participare în competițiile europene din sezonul viitor, are cu un punct mai puțin decât adversara sa de astăzi și se află pe locul 4.

Pentru meciul din Bănie, Cristiano Bergodi ar putea miza pe Valentin Mihăilă, care s-a recuperat după accidentarea suferită în timpul meciului amical cu FC Viitorul.

În schimb, Astra are șanse minime să îl aibă la dispoziție pe Denis Alibec, după ce Bogdan Andone a anunțat că golgheterul echipei s-a resimțit în urma partidei cu Gaz Metan Mediaș, în care a evoluat puțin peste o repriză.