UNIVERSITATEA CRAIOVA – CFR CLUJ 1-3 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT TELEKOM SPORT LOOK TV. Finala Ligii 1 UPDATE

UNIVERSITATEA CRAIOVA - CFR CLUJ LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT TELEKOM SPORT LOOK TV. Universitatea Craiova şi CFR Cluj, marele meci care va decide unde va merge titlul în acest sezon, se joacă astăzi, de la ora 20:30, în direct la RomaniaTV.net.

03 aug. 2020, 16:57
UNIVERSITATEA CRAIOVA – CFR CLUJ 1-3 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT TELEKOM SPORT LOOK TV. Finala Ligii 1 UPDATE

UNIVERSITATEA CRAIOVA – CFR CLUJ LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT TELEKOM SPORT LOOK TV. Comitetul Executiv al FRF a decis, luni, că în cazul în care după două reprize scorul meciului din această seară Universitatea Craiova – CFR Cluj, din ultima etapă a play-off-ului Ligii I, va fi egal, titlul se va decide după prelungiri sau, dacă va fi cazul, la loviturile de departajare.

UNIVERSITATEA CRAIOVA – CFR CLUJ LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT TELEKOM SPORT LOOK TV.

Min. 77: UNIVERSITATEA CRAIOVA – CFR CLUJ 1-3, gol Deac din penalty.

Min. 56: UNIVERSITATEA CRAIOVA – CFR CLUJ 1-2, gol Boli

Min. 36: UNIVERSITATEA CRAIOVA – CFR CLUJ 1-1, Vinicius aduce egalarea după o fază fixă

Min. 10: UNIVERSITATEA CRAIOVA – CFR CLUJ 1-0, gol Nistor

CS Universitatea Craiova – CFR Cluj, echipele de start

Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Cosic, Acka, Văteljelu – Nistor, Mateiu, Cicâldău – Bărbuț, Koljic, Mihăilă
Rezerve: Popescu, Mitran, Bălașa, Ivanov, Qaka, Ivan, Vangenin, Baiaram, Nițu
Antrenor: Cristiano Bergodi

CFR Cluj: Arlauskis – Burcă, Vincius, Boli, Camora – Itu, Bordeianu, Deac – Omrani, Rondon, Joca
Rezerve: Rus, Cestor, Susic, Hoban, Luis Aurelio, Chipciu, Pereira, Petrlia, Costache
Antrenor: Valeriu Bordeianu


„Întrucât 3 august este data-limită impusă de UEFA pentru anunţarea reprezentantelor fiecărei ţări în cupele europene, membrii Comitetului Executiv au decis în unanimitate ca reprezentanta României în Liga Campionilor să fie stabilită în urma unui meci decisiv. Astfel, partida dintre primele două clasate în play-off-ul Ligii 1, Universitatea Craiova – CFR Cluj, programată în această seară, începând cu ora 20:30, va avea o câştigătoare. În caz de egalitate după 90 de minute, se vor disputa două reprize de prelungiri şi, dacă egalitatea va persista, se vor executa lovituri de departajare. Învingătoarea va primi 3 puncte în clasament şi va reprezenta România în ediţia 2020-2021 a Ligii Campionilor”, se arată pe site-ul FRF.

UNIVERSITATEA CRAIOVA – CFR CLUJ LIVE VIDEO ONLINE STREAMING: Zeci de fani la stadion

Zeci de fani s-au strâns în faţa stadionului Ion Oblemenco, unde Universitatea Craiova va juca „finala” campionatului cu CFR Cluj, de la ora 20.30.

Deoarece accesul spectatorilor pe stadion este interzis, fanii s-au strâns în număr mare în faţa arenei, conform imaginilor difuzate de Digisport.

UNIVERSITATEA CRAIOVA – CFR CLUJ LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT TELEKOM SPORT LOOK TV. Antrenorul Dan Petrescu nu va sta pe banca tehnică a echipei CFR Cluj la meciul cu Universitatea Craiova, a anunţat managerul sportiv al clujenilor, Marius Bilaşco.

„Speram să poată fi prezent, dar trebuie să respectăm protocolul şi conform acestuia mai are două zile de stat în izolare”, a declarat Bilaşco.

Dan Petrescu nu a stat pe banca tehnică a echipei clujene nici la meciurile cu FC Botoşani şi FCSB, după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Echipele Universitatea Craiova, ocupanta locului doi în clasament, şi CFR Cluj, liderul Ligii I, se întâlnesc, de la ora 20.30, în ultima etapă a play-off-ului primului eşalon.

CFR Cluj, de pe locul I, are 46 de puncte, din nouă meciuri, în timp ce Craiova, locul 2, a acumulat 44 de puncte, din opt meciuri.

În caz de egalitate, meciul se va decide după prelungiri şi eventual lovituri de departajare.

UNIVERSITATEA CRAIOVA – CFR CLUJ LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT TELEKOM SPORT LOOK TV. Clujenii se află pe primul loc cu 46 de puncte, fiind urmaţi de olteni, care au adunat până acum 44. Ce-i drept, Craiova are un meci mai puţin de disputat, respectiv deplasarea amânată de la Giurgiu, de pe terenul Astrei.

CFR Cluj ameninţă că nu se prezintă la „finala campionatului” cu Craiova: „Luăm în calcul să facem plângere penală” 

Oltenii pot câştiga, aşadar, campionatul şi dacă fac doar un egal cu CFR Cluj, atât timp cât vor învinge în faţa Astrei Giurgiu.

 Universitatea Craiova a pregătit un program special de meci. „Dragi bunici, iubiţi părinţi, aţi trăit bucuria aşa cum trebuie şi ne-aţi transmis-o şi nouă. Acum, a venit vremea noastră s-o trăim!” , a fost mesajul postat de olteni.

 

UPDATE 09:15 | Oltenii aşteaptă şi ei marele meci din această seară şi, evident, marele titlu, după o pauză de 29 de ani.

UPDATE 08:30 | CFR Cluj a început activitatea pe reţelele de socializare încă de la primele ore ale zilei. Ardelenii au postat o fotografie şi le-au reamintit fanilor că astăzi va fi finala pentru titlu cu Universitatea Craiova.

Gică Craioveanu le-a transmis un mesaj special jucătorilor lui Cristiano Bergodi, înaintea meciului cu CFR Cluj: „M-am întors acasă special pentru acest meci, un meci în care mi-am pus, încă de la începutul campionatului, cele mai mari speranţe. Am venit la meciul cu FCSB, am reuşit să câştigăm, am venit acum din nou, sper să câştigăm din nou. Chiar am avut o dispută cu băiatul meu, Alexandru. El face în ziua meciului 19 ani, dar mi-a zis că dacă nu merg la acest meci, mă dă afară din casă. Este un motiv de orgoliu să fiu alături de băieţi şi sper că împreună să-i împingem de la spate şi să fim campioni”.

U Craiova – CFR Cluj, arbitrul finalei pentru titlu din Liga I

Arbitrul Ovidiu Haţegan va conduce la centru partida Universitatea Craiova – CFR Cluj, care se va disputa luni seară, de la ora 20:30, în etapa a zecea, ultima a play-off-ului Ligii I.

Haţegan va fi ajutat de asistenţii Octavian Şovre şi Vasile Marinescu. Arbitru de rezervă va fi Radu Petrescu.

 

 

Craiova – CFR, „finala campionatului” | Bogdan Mara: „CFR se gândeşte să nu se prezinte la acest meci”

Directorul sportiv al celor de la CFR Cluj, Bogdan Mara, a dezvăluit că gruparea din Gruia se gândeşte să nu se prezinte la partida programată în această seară.

„Să vedem dacă se va disputa această finală. Toată echipa și toți jucătorii noștri se gândesc să nu se prezinte în această seară și să nu disputăm acest meci.

Toată echipa e speriată de ceea ce s-a întâmplat în această perioadă și le e frică să ia contact cu cei din echipa Craiovei.”, a declarat Bogdan Mara, la ProX.

Craiova – CFR, „finala campionatului” | Bogdan Mara: „Luăm în calcul să facem plângere penală împotriva DSP Dolj”

Oficialul campioanei României a mai spus că CFR Cluj ia în calcul să facă plângere penală împotriva DSP Dolj.

„Faptul că la Craiova au fost descoperite trei cazuri de COVID și trei cazuri care au foarte mare legătură cu echipa. Vorbim de preparator fizic, de antrenor secund, de team manager. Protocolul a stabilit că în cazul unui caz de COVID, jucătorii să fie testați la 7 zile. Așa cum a fost la CFR, la Dinamo, Petrolul, Botoșani, Astra. Toate aceste echipe, DSP-urile din orașele respective au respectat acest protocol și nu le-au dat dreptul să se antreneze. Noi am stat 10 zile fără să ne antrenăm și am retestat 10 zile.

Ultima testare a fost pe 24 iulie. Suntem în 3 august. Socotiți câte zile sunt. Conform prtocolului trebuiau testați la 7 zile și să vedem rezultatele. Craiova e în altă țară, nu e în România? Acest protocol e clar, e stabilit de Ministerul Sănătății, FRF, LPF. Echipele trebuie testate la 7 zile. Cum se poate ca DSP Dolj să dea o altă adresă și să le dea drept imediat de antrenament, în care să se spună că acele cazuri nu legătură cu echipa?

Gândiți-vă prin ce traume au trăit jucătorii noștri, cât au stat prin spitale. Am făcut 3 testări și au ieșit negativ cei 12. Ne e frică să intrăm în contact cu cei de la Craiova. Nu ne-au arătat că sunt testați la zi și nu există niciun risc. Ei au motivat că nu joacă contra celor de la Astra pentru că le e frică să intre în contact. Noi spunem același lucru.

Luăm în calcul să facem plângere penală împotriva DSP Dolj, s-au încălcat niște lucruri evidente. Nu poate DSP Dolj să fie altfel decât DSP-urile din toată țara. Ei, la 2 zile după cazurile de COVID, au jucat, s-au antrenat normal. Deci nu poți spune că preparatorul fizic sau antrenorul secund nu e în contact cu echipa.”, a mai spus Bogdan Mara.