UNPR şi PDL – „Alianţa pentru Noul Bucureşti” în alegerile locale

UNPR şi PDL vor merge pe Alianţa pentru Noul Bucureşti la alegerile locale, iar în cel mult zece zile protocolul alianţei va fi semnat, a declarat, joi seara, preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, scrie Agerpres.

RomaniaTV.net
23 mart. 2012, 08:39
UNPR şi PDL – „Alianţa pentru Noul Bucureşti” în alegerile locale

”În momentul de faţă, singura certitudine este la Bucureşti, unde vom face o alianţă – Alianţa pentru Noul Bucureşti. Ne susţinem primarii. Alianţa PDL-UNPR şi mai sunt două partide, dar principala alianţă este PDL-UNPR. (…) Noi susţinem cei patru candidaţi în funcţie. Suntem convinşi că vom câştiga cel puţin cinci din cele şase sectoare”, a explicat preşedintele progresist, la B1 TV, adăugând că atât UNPR, cât şi PDL au o strategie ”foarte clară”.

Liderul UNPR a spus că la Primăria Capitalei PDL şi UNPR vor avea un candidat comun. În context, preşedintele progresist a reafirmat că UNPR este pregătit pentru alegeri.

”Este primul nostru examen politic. Suntem pregătiţi de alegeri, obiectivul nostru strategic este de minim 10% la alegerile locale. O spun, şi nu numai eu, avem cei mai buni primari. Mă refer la Onţanu, la Sectorul 2, Piedone, Solomon, la Craiova, Mircea Muntean, la Deva, Dragu, la Călăraşi, îl avem pe presedintele CJ Iaşi, Simirad, pe Chebac, la Galaţi. Avem peste 250 de primari. Noi suntem convinşi că la alegerile locale vom face o figură frumoasă, avem mare încredere, mai ales că acest partid a adus stabilitate României într-o perioadă de criză economică mondială şi noi considerăm că ne-am făcut datoria”, a spus Oprea.