UNPR şi PDL, de braţ la alegeri: Ne vom susţine reciproc pentru a nu dilua voturile

Gabriel Oprea a participat, sâmbătă, la Conferinţa Judeţeană a UNPR Timiş, unde a anunţat o alianţă între formaţiunea politică pe care o conduce şi PDL.

RomaniaTV.net
29 oct. 2011, 16:46
UNPR şi PDL, de braţ la alegeri: Ne vom susţine reciproc pentru a nu dilua voturile

Preşedintele executiv al UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, sâmbătă, la Timişoara, că UNPR şi PDL se vor susţine reciproc în alegeri, acest lucru fiind important pentru ca aceste două formaţiuni politice să nu îşi „dilueze” reciproc voturile.

Gabriel Oprea a afirmat, într-o conferinţă de presă, că un candidat pentru primărie poate fi susţinut şi de UNPR şi de PDL pentru a nu „dilua” voturile.

„Se vor găsi modalităţi de cooperare (între UNPR şi PDL – n.r.) pentru a nu ne dilua votul. De exemplu, un candidat al uneia dintre aceste formaţiuni poate fi susţinut de ambele partide pentru a nu se dilua votul şi să câştigăm primăriile. Ne vom susţine reciproc şi la nivel naţional, şi la nivel judeţean”, a explicat Gabriel Oprea.

El a precizat că în perioada următoare se vor realiza sondaje pentru a cunoaşte şansele candidaţilor proprii, atât pentru alegerile locale, cât şi pentru cele parlamentare.