UNPR va avea liste proprii pentru consiliile locale şi judeţene

Preşedintele executiv al UNPR, Gabriel Oprea a anunţat că, în urma discuţiilor cu organizaţiile judeţene ale partidului, conducerea centrală a decis ca Uniunea să prezinte candidaţi proprii pentru posturile din consiliile locale şi judeţene, ce vor candida sub sigla partidului, vulturul.

RomaniaTV.net
14 oct. 2011, 17:26
UNPR va avea liste proprii pentru consiliile locale şi judeţene

Angajamentul pe care liderii UNPR şi l-au luat faţă de filiale este să nu renunţe la identitatea doctrinară şi simbolistică a formaţiunii. „UNPR nu abandonează principiile de centru-stânga. Fiecare membru UNPR a făcut sacrificii pentru aceste principii”, a declarat deputatul Gabriel Oprea.

Astfel, Uniunea merge mai departe cu susţinerea proiectului de taxare a marilor averi, cu creşterea pensiilor şi salariilor în măsura în care climatul economic o va permite şi cu preocuparea faţă de persoanele cu venituri reduse.

„UNPR nu va încheia niciun acord care să ducă la pierderea identităţii sale politice. Nu va renunţa la vulturul din siglă, care va rămâne pe scena politică pentru muţi ani de acum înainte”, a spus Oprea adăugând că formaţiunea sa va avea liste proprii de candidaţi pentru consiliile locale şi judeţene.