UNTOLD 2021! Când va avea loc cel mai mare festival din România

Pandemia de coronavirus a anulat festivalurile și concertele care urmau să aibă loc în România. Apariția vaccinului pentru coronavirus le oferă speranța organizatorilor care au ales deja datele pentru anul 2021.

28 nov. 2020, 21:29
UNTOLD 2021! Când va avea loc cel mai mare festival din România

UNTOLD 2021. Electric Castle și UNTOLD adunau câte 300.000 de petrecăreți în cele câteva zile de festival, însă în acest an acest lucru nu a fost posibil. Organizatorii își fac acum planuri pentru anul 2021.

Citește și: Vești bune! Vaccinul pentru COVID a ajuns în Europa, la Bruxelles

Primul mare festival de anul viitor ar putea fi Electric Castle. Cea de-a opta ediție a fost reprogramată pentru 14-18 iulie 2021. Organizatorii au anunțat deja și primii artiști mari care vor fi prezenți, iar printre aceștia se numără: Twenty One Pilots, Gorrillaz și Deftones.

„Lucrăm pe scenarii diferite. E clar că o perfectă normalitate nu vom avea în 2021, dar e o mare nevoie să se reintre în activitate în sectorul nostru și toate semnalele sunt bune. De aceea am fost și foarte curajoși. Suntem primul festival care a și anunțat artiști pentru anul viitor. Practic, niciodată nu ne-am oprit din organizarea evenimentului, doar ne adaptăm și ne vom adapta și atunci condițiilor de moment”, a declarat Renate Roca-Rozenberg, reprezentant Electric Castle.

UNTOLD 2021. De asemenea, și UNTOLD și-a ales intervalul din anul 2021, în perioada 5-8 august. Cele 50.000 de persoane care  și-au achiziționat bilet pentru anul acesta vor avea acces la oricare dintre următoarele trei ediții, au anunțat organizatorii.

„Vor mai fi puse în vânzare abonamente în perioada următoare, așa că ne vom apropia de cifrele care le-am avut și în anii precedenți. Nu ai cum să faci Untold cu 20-30.000 de oameni, pentru că nu e aceeași experiență. Dacă într-un final lucrurile vor sta în alt fel decât estimăm noi, pe baza datelor de acum, că se vor întâmpla anului viitor și dacă anul viitor, ipotetic vorbind, va fi la fel de rău ca 2020, sunt convins că vom primi semnale mult mai din timp și ne vom redresa așa cum am făcut în 2020”, a spus Edy Chereji – organizator Untold.

Alți doi mari artiști internaționali care ar fi trebuit să concerteze în acest an în România au anunțat că își vor întâlni fanii anul viitor. David Garrett și-a reprogramat turneul mondial Unlimited Live și va ajunge în București și Cluj-Napoca în octombrie 2021. Celine Dion ar urma să ajungă la București pe 25 iulie 2021.