UNTOLD se extinde şi în Poiana Braşov. Ce evenimente vor fi organizate pe tot parcursul anului

Organizatorii Untold şi primarul Braşovului, Allen Coliban (USR), au semnat vineri un protocol de colaborare. Astfel, în Poiana Braşov ar urma să fie organizate două festivaluri, precum şi mai multe evenimente pe tot parcursul anului.

15 oct. 2021, 17:41
UNTOLD se extinde şi în Poiana Braşov. Ce evenimente vor fi organizate pe tot parcursul anului

UNTOLD se extinde şi în Poiana Braşov, după succesul festivalurilor organizate la Cluj-Napoca şi Constanţa. Organizatorii Untold şi Neversea vor să plaseze Braşovul în topul mondial al evenimentelor.

Astfel, organizatorii Untold şi Primăria Braşov îşi propun să transforme staţiunea Poiana Braşov într-o destinaţie de wellness şi entertainment, activă 12 luni pe an, care să pună în valoare peisajul sălbatic montan şi atracţiile naturale.

Conceputul propus prevede două festivaluri cu tematică de vară şi de iarnă, precum şi alte evenimente. Proiectul va fi finanţat integral din fonduri private de către organizatorii Untold, conform Mediafax.

Primarul Braşovului, Allen Coliban, a precizat că primul festival ar urma să aibă loc în primăvara anului viitor.

„Un festival care să aibă loc în perioada februarie – martie, dar care să continue pe parcursul anului cu diverse evenimente conexe, astfel încât să vorbim nu doar de un eveniment muzical, ci de un concept nou de promovare a staţiunii Poiana Braşov, una din staţiunile de top pentru tineret şi pentru evenimente din România şi din zona asta de Europa”, a declarat Allen Coliban, la Aleph News.

Bogdan Buta, CEO UNTOLD Universe, şi Primarul Municipiului Braşov, Allen Coliban (dreapta)
foto: Adevărul

Citeşte şi: Festivalul MASSIF, la Poiana Braşov. Organizatorii UNTOLD au încheiat un protocol cu primăria: „Brașovul a stat foarte slab la capitolul evenimente”

Edilul Braşovului a recunoscut că una dintre provocările acestei perioade este menţinerea deschisă a sezonului de schi.

„Trecem din nou printr-o perioadă dificilă cu pandemia, dar provocarea este să menţinem cât mai mult şi zona Horeca deschisă, şi pârtiile, să avem un sezon de ski. Anul trecut am reuşit să facem asta, am avut unul dintre cele ami bune sezoane de ski din ultimii 10 ani şi prin implicarea cu toţi actorii implicaţi sperăm să avem un sezon de iarnă bun şi anul acesta”, a mai spus Allen Coliban, conform sursei citate.

Citeşte şi: La o lună de la Untold, rata de infectare în Cluj-Napoca a depășit 9 la mia de locuitori