Unul din cei mai cunoscuţi actori de telenovele s-a stins din viaţă

A suferit un atac cerebral, iar medicii nu îi mai dădeau mari speranțe de viață. A fost într-o stare precară de sănătate până la moartea sa.

02 mart. 2018, 07:40
Unul din cei mai cunoscuţi actori de telenovele s-a stins din viaţă

Unul din cei mai cunoscuți actori de telenovele s-a stins din viață. Rogelio Guerra, cunoscut pentru rolul din telenovela „Și bogații plâng” s-a dus în Ceruri.

Rogelio a deținut rolul principal în telenovela mexicană de succes. A murit la 81 de ani după ce fusese diagnosticat în urmă cu ani de zile cu Alzheimer. 

În 2005 a avut parte de serioase probleme de sănătate. A suferit un atac cerebral, iar medicii nu îi mai dădeau mari speranțe de viață. A fost într-o stare precară de sănătate până la moartea sa. A jucat rolul lui Luis Alberto Salvatierra în telenovela mai sus amintită alături de celebra Veronica Castro.

A avut o carieră de succes și nu a jucat doar în telenovele. A apărut într-o serie de filme și piese de teatru care au făcut furori nu doar în Mexic. 

 

 

Actorul va fi condus pe ultimul drum de colegii săi de breaslă, care au rămas înmărmuriți la aflarea veștii care a împânzit presa din toată lumea.