Unul dintre atacatorii lui Marian Cozma a ieşit din puşcărie. Reacţia lui Petre Cozma

Pal Gabor, unul dintre cei care l-au lovit pe Marian Cozma, a fost eliberat pe 4 martie pentru bună purtare. Prins în 2011, la doi ani după uciderea handbalistului român, Gabor a petrecut cinci ani după gratii.

25 mart. 2016, 14:41
Unul dintre atacatorii lui Marian Cozma a ieşit din puşcărie. Reacţia lui Petre Cozma

„Pe 4 martie, infractorul Pal Gabor a fost eliberat pentru bun comportament de care a dat dovadă în inchisoare. Individul care este responsabil pentru moartea lui Marian Cozma a primit 5 ani din partea justiţiei maghiare şi acum se află în libertate”, notează kuruc.info. Sursa citată de ProSport scrie că Pal Gabor a trecut din nou la acţiune: „Se pare că nu i-au fost de folos anii petrecuţi în inchisoare. După eliberare, el încearcă să facă rost de bani prin ameninţări şi prin intimidare. Pal Gabor şi Bihari Csaba sunt cei doi agresori care i-au ţinut la distanţă pe cei care au vrut să sară în apărarea lui Marian Cozma în interiorul localului Patriota din Vezprem”.

CITEŞTE ŞI Petre Cozma, mesaj CUTREMURĂTOR. „În fiecare seară mă gândesc la SINUCIDERE”

„Ştii cum spun eu… părinţii ucigaşilor îşi vor mai vedea copiii, eu nu o să-l mai văd niciodată pe băiatul meu. Cu bani se face totul… sunt scârbit”, a declarat Petre Cozma.

„Nici nu mai vreau să aud, mă voi întâlni eu vreodată cu ei”, mai spune tatăl lui Marian Cozma.

CITEŞTE ŞI Petre Cozma este DISPERAT. Ce se întamplă cu UCIGAŞII lui Marian Cozma

Curtea Supremă de Justiţie din Ungaria, Kuria, a majorat în octombrie 2012 pedeapsa lui Ivan Sztojka, unul dintre cei trei asasini. Kuria a decis să majoreze pedeapsa lui Ivan Sztojka de la opt la 13 ani, dar a lăsat neschimbate pedepsele de 18 ani de închisoare ale celorlalţi doi acuzaţi, Sandor Raffael şi Gyozo Nemeth.