Unul dintre câştigătorii la Loto 6 din 49 a revendicat marele premiu. Cine e norocosul câştigător

LOTO: Joi, 14 ianuarie, s-a prezentat la sediul Loteriei Române unul dintre cei doi câştigători din Găeşti ai marelui premiu de 6,6 milioane euro, pus în joc la Extragerea Specială de Anul Nou.

14 ian. 2016, 11:17
Unul dintre câştigătorii la Loto 6 din 49 a revendicat marele premiu. Cine e norocosul câştigător

LOTO: Norocosul câştigător are 50 de ani şi a revendicat premiul la exact două săptămâni de la extragerea care l-a făcut milionar. Potrivit România TV, bărbatul este din Găeşti şi este un jucător fidel la loto.

El a ales în Ajunul Crăciunului biletul de pe panou, gata completat. Mai mult decât atât, el a jucat la o agenţie din Găeşti la care nu obişnuieşte să joace. Bărbatul a aflat că este câştigătorul marelui premiu abia la începutul anului, când a mers la agenţie să îşi verifice biletul.

Citeşte şi Primarul din Găeşti dezvăluie misterul milionarilor la loto: Îi fac cetăţeni de onoare acum că au câştigat

El le-a povestit celor de la Loteria Naţională că ştie de mai mulţi ani ce va face cu banii: îşi va ajuta copiii şi îşi va face o livadă aşa cum a visat mereu. Bărbatul nu a dorit să-şi facă publică identitatea.

După ce i se va aplica impozitul de 25% pe venit, câştigătorul va rămâne cu peste 12 milioane lei.

La Extragerea Specială din 30 decembrie au fost doi câştigători ai marelui premiu la Loto 6/49, ambele bilete fiind jucate la o agenţie din Găeşti, jud. Dâmboviţa. Cel de-al doilea câştigător este încă aşteptat la sediul central al Loteriei Române.