Unul dintre cei mai bătrâni oameni din lume, ucis într-un schimb de focuri cu poliţia

Americanul Monroe Isadore era unul dintre cei mai bătrâni oameni din lume, ajungând la venerabila vârstă de 107 ani. Lunga sa viaţă a fost însă curmată într-un schimb de focuri cu o echipă SWAT.

RomaniaTV.net
08 sept. 2013, 16:25
Unul dintre cei mai bătrâni oameni din lume, ucis într-un schimb de focuri cu poliţia

Un bărbat de 107 ani a murit în Arkansas (sudul Statelor Unite) în timpul unui schimb de focuri cu poliţia, au anunţat duminică surse poliţieneşti.

Poliţia se deplasase la o casă din Pine Bluff sâmbătă după-amiază, suspectând un bărbat numit Monroe Isadore că ameninţă cu arma doi oameni, potrivit unui comunicat al poliţiei din Pine Bluff. Când poliţiştii s-au apropiat de camera în care se afla Isadore, acesta a început să tragă prin uşă. Atunci poliţia a început să negocieze cu el şi o echipă de poliţişti Swat, specializată în operaţiuni periculoase, a fost chemată în ajutor.

CITEŞTE ŞI: Un caz BIZAR: Un bătrân ORB a fost curentat de un POLIŢIST dintr-un MOTIV HALUCINANT FOTO

Cu ajutorul unei camere introduse în camera suspectului, poliţiştii l-au văzut pe Isadore înarmat cu un pistol. Împotriva lui au fost lansate gaze lacrimogene, iar „echipa Swat a forţat uşa şi a aruncat un obiect pentru a distrage atenţia bărbatului”, arată poliţia în comunicat.

„Isadore a început să tragă asupra echipei Swat, care a răspuns şi l-a ucis”, încheie poliţia, care a declanşat o anchetă.