Unul dintre cei mai iubiţi artişti din România se însoară peste câteva zile

What’s Up si iubita lui Simina sunt in pregatiri intense pentru marele eveniment din viata lor. Cei doi se vor casatori la finalul acestei luni, iar Andra si Catalin Maruta le vor fi nasi.

18 aug. 2016, 16:14

La inceputul acestui an, What’s Up si-a surprins fanii anuntat ca se insoara si ca a cerut-o pe Simina in casatorie. What’s Up i-a oferit inelul de logodna intr-un cadru restrans, acasa, de fata cu parintii, emotionand-o pana la lacrimi pe iubita lui. De atunci au inceput si pregatirile pentru marele eveniment.

Mai sunt cateva zile pana la nunta, iar What’s Up si Simina inca sunt in toiul pregatirilor.

„Nunta este la finalul acestei luni, la Palatul Mogosoaia. Nasii sunt Catalin si Andra Maruta. Vor avea peste 300 de invitati, foarte multi artisti, o parte din ei exprimandu-si deja dorinta de a canta la nunta lor. Si nasa Andra va canta. What’s Up si Simina au stabilit deja meniul, va fi unul sofisticat, destul de costisitor, pretul unui meniu ajungand la aproximativ 100 de euro. Sunt agitati, emotionati, fac liste cu cei invitati, cine cu cine va sta la masa. Amandoi si-au propus sa mai slabeasca pana la nunta, se apucase de diete, dar cred ca perioada asta stresanta, agitata, i-a scapat pe amandoi de cateva kilograme bune. E bataie mare de cap si cu cununia civila, si ceremonia religioasa, si cu tinutele, ca vor sa schimbe mai multe tinute… sunt in pregatiri intense si alearga toata ziua ca sa mai rezolve din treburi”, sustin surse din anturajul celor doi, potrivit wowbiz.ro.