Unul dintre cei mai râvniți burlaci din România se însoară? Mama Geta l-a dat de gol: „Zice că nu dă nimic din casă”

Unul dintre cei mai râvniți burlaci din România se însoară? Mama Geta are patru copii, însă doar unul trebuie să se mai așeze la casa lui și acela este Iancu Sterp. Femeia își dorește foarte tare să îl vadă căsătorit pe fiul ei cel mic și îl tot bate la cap să facă nunta.

01 mart. 2023, 14:24
Unul dintre cei mai râvniți burlaci din România se însoară? Mama Geta l-a dat de gol: „Zice că nu dă nimic din casă”
Unul dintre cei mai râvniți burlaci din România se însoară?

Unul dintre cei mai râvniți burlaci din România se însoară? Iancu și Denisa sunt împreună de mult timp, motiv pentru care atât fanii, cât și mama tânărului se întreabă când se va căsători cu iubita lui. Totuși, se pare că Iancu Sterp nu se grăbește în privința acestui aspect, chiar dacă se înțelege foarte bine cu Denisa Coțolan.

Citește și: Iancu Sterp a primit de la sora lui, Ileana, un cadou surprinzător. Fanilor nu le-a venit să creadă

Unul dintre cei mai râvniți burlaci din România se însoară?

Ajunsă la capătul răbdării, mama Geta l-a întrebat direct pe Iancu Sterp când se va căsători, în timp ce se îndreptau spre un botez. Fratele lui Culiță Sterp a preferat, totuși, să păstreze discreția chiar și față de mama lui.

Se însoară Iancu? Eu mi-aș dori din tot sufletul să se însoare la toamnă, dacă ajută Dumnezeu. Dacă nu, la anul. Măritișul și copiii… astea când le dă Dumnezeu. Tu îți dorești, programezi, iar dacă ajută Dumnezeu să se întâmple, se întâmplă. Dacă nu, nu. Eu mi-aș dori să se însoare, dar ar trebui să îl întrebați pe el. Mă, te însori?”, a spus mama Geta, într-un vlog.

Lasă că vă spun eu mai târziu. Nu dau nimic din casă”, a răspuns Iancu Sterp.

Zice că nu dă nimic din casă. Eu mi-aș dori să se căsătorească, pentru că familia e pe primul plan în lumea asta. Dacă nu ai familie și o iei așa ușurel de tânăr… apoi nu mai faci nimic până la 40 de ani”, a spus mama Geta, surprinzându-și fanii.

Iancu Sterp a vrut să dea lovitura

Iancu Sterp a făcut spectacol în cușca MMA. Fratele lui Culiță Sterp a crezut că va da lovitura, însă a fost refuzat de organizatori.

Fratele lui Culiță Sterp nu a stat prea mult pe gânduri și a trecut la ,,atac”. Nu în ring, ci cu organizatorii. Iancu Sterp a cerut nici mai mult, nici mai puțin de 30.000 de euro pentru a lupta din nou. Doar că deși spra ca va obține această sumă, acesta a fost refuzat instant de către organizatori. „Nu e vorba de bani, dar cine este Iancu Sterp să merite atât?”, a fost reacția din partea organizatorilor.

Iancu Sterp a intrat pentru prima dată să lupte în cușca MMA, acolo unde l-a învins prima dată pe Ricardo Filip. Ulterior fratele lui Culiță Sterp l-a învins și pe tik-toker-ul Ovidiu Neveu. Cum a prins gustul luptelor, fratele lui Culiță Sterp a vrut să facă din nou spectacol în cușcă, însă pe alți bani.

Vă iubesc pe toți, și pe cei care m-ați susținut, și pe cei care mi-ați dat hate, cu toții am avut de câștigat. Vreau să spun că nu v-am dezamăgit de data asta, așa că rămâneți cu mine, că noi suntem cei mai buni”, a spus Iancu Sterp , imediat după ce a învins în a doua sa dispută în cușca MMA.