Unul dintre fiii lui Butoane şi trei locotenenţi ai săi, ridicaţi de DIICOT

Unul dintre fiii lui Octavian Grecu, zis "Butoane", şi alţi trei locotenenţi ai săi, au fost ridicaţi, joi, de procurorii DIICOT, pentru trafic de persoane.

RomaniaTV.net
27 oct. 2011, 08:27
Unul dintre fiii lui Butoane şi trei locotenenţi ai săi, ridicaţi de DIICOT

Cei patru au fost ridicaţi în urma unei acţiuni coordonate de procurori ai Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, potrivit Mediafax. Acţiunea a fost organizată într-un dosar de trafic de persoane.

Numele lui Octavian Grecu, zis „Butoane”, a fost legat, în ultima perioadă de contextul agresiunii comise într-un bar din Giurgiu asupra baschetbalistului american Chauncey Hardy, decedat ulterior.

Ionuţ Tănăsoaia, zis şi „Gypsy Gipsanu”, tânărul care l-a lovit pe baschetbalistul american, este un apropiat al lui Florin Grecu, pe un site de socializare fiind postată o fotografie în care Tănăsoaia îl ţine de gât pe „Floricel”.

Ionuţ Tănăsoaia, tânărul care l-a lovit pe baschetbalistul american, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, mandatul fiind emis de Tribunalul Giurgiu, sub acuzaţiile de lovituri cauzatoare de moarte, ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniştii publice.