Unul dintre miliardarii României a murit noaptea trecută de Covid

Cunoscutul om de afaceri sucevean Gheorghe Filipciuc a plecat dintre noi, în noaptea de luni spre marți. Acesta era internat de câteva săptămâni la Spitalul Județean Suceava, suferind mai multe complicații în urma infecției cu COVID-19.

RomaniaTV.net
10 nov. 2020, 07:28
Unul dintre miliardarii României a murit noaptea trecută de Covid

Afaceristul sucevean Gheorghe Filipciuc a murit noaptea trecută la Spitalul Județean Suceava după ce a dezvoltat o formă gravă de coronavirus.

Gheorghe Filipciuc a mers la spital în a doua jumătate a lunii octombrie, fiind internat în secția Boli Infecțioase. La finele lunii octombrie starea de sănătate i s-a agravat, el fiind un pacient cu multiple afecţiuni medicale, și a fost transferat la Terapie Intensivă.

 

Pentru că starea sa de sănătate a impus și transfuzie de sânge, familia a inițiat o campanie de donare, în cadrul căreia foarte mulți angajați de la „Zamca” au donat sânge și această problemă a fost rezolvată.

Dar complicațiile de sănătate apărute în urma infectării cu noul coronavirus l-au răpus în cele din urmă, în ciuda eforturilor depuse pentru a-l salva.

Gheorghe Filipciuc (64 de ani), patronul complexului Zamca și al Grădinii de Vară Eden, iar mai noul și al restaurantului Național, pe care intenționa să-l redeschidă, a fost un om foarte cunoscut în județul Suceava, atât prin afacerile de succes pe care le-a gestionat, cât și prin calitatea serviciilor oferite clienților, numărul celor care îi regretă dispariția fiind cu siguranță foarte mare. Dumnezeu să-l odihnească!