Unul dintre suspecţii că au tâlhărit-o pe femeia lovită de o maşină la Craiova, arestat

Una dintre cele două persoane suspectate că au tâlhărit, la Craiova, o femeie care fusese lovită de o maşină a fost arestată preventiv, sub acuzaţia de furt calificat, iar cealaltă persoană este cercetată în libertate întrucât a prezentat acte care dovedesc că suferă de afecţiuni psihice.

RomaniaTV.net
21 apr. 2012, 08:51
Unul dintre suspecţii că au tâlhărit-o pe femeia lovită de o maşină la Craiova, arestat

Magistraţii Judecătoriei Craiova au emis, în noaptea de vineri spre sâmbătă, mandat de arestare preventivă, pentru 29 de zile, pe numele bărbatului care a jefuit-o pe femeia din Craiova, după ce fusese lovită de o maşină, fiind vorba de un tânăr de 19 ani, din Drobeta Turnu Severin.

De asemenea, magistraţii au decis ca femeia de 34 de ani, din Craiova, să fie cercetată în libertate, după ce a prezentat anchetatorilor acte care dovedesc că suferă de afecţiuni psihice.

O femeie lovită de maşină pe trecerea de pietoni a fost jefuită cu nesimţire de mai mulţi romi VIDEO

„Tânărul, de 19 ani, din Drobeta Turnu Severin a fost dus în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, după ce magistraţii Judecătoriei Craiova au emis mandat de arestare pentru 29 de zile”, a declarat agentul Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Autorii tâlhăriei sunt cercetaţi pentru furt calificat.

Cei doi sunt rude, nepot şi mătuşă.

În cursul zilei de joi, pe internet au apărut imagini în care o femeie care zăcea pe asfalt după ce a fost lovită de o maşină a fost jefuită de două persoane – un bărbat şi o femeie – care i-au căutat prin bagaje.

Potrivit imaginilor difuzate pe internet în cursul zilei de joi, bărbatul, care a luat o geantă de pe carosabil şi a dus-o pe spaţiul verde, a căutat în bagaj şi a băgat apoi ceva în buzunar. Ulterior, şi femeia a început să caute în geanta victimei, ascunzând obiecte din interiorul acesteia în cămaşă.

În jurul victimei şi a celor doi hoţi au apărut mai mulţi oameni, care însă nu păreau să intervină pentru a o ajuta pe femeia lovită de maşină.

Potrivit anchetatorilor, victimei i-a fost sustrasă suma de zece lei. Cele două persoane care au tâlhărit-o pe victimă, un bărbat şi o femeie, au fost prinse de poliţiştii doljeni vineri, fiind ulterior duse la audieri.