Uranus a ieșit din retrograd, cine îşi curăţă karma. Ce schimbări urmează pentru TOATE zodiile până în august 2023

Iată ce schimbări se anunță pentru fiecare zodie în parte, acum că Uranus a ieșit din retrograd. Efectele se vor simți până în august 2023.

29 ian. 2023, 17:39
Uranus a ieșit din retrograd, cine îşi curăţă karma. Ce schimbări urmează pentru TOATE zodiile până în august 2023

Uranus a ieșit din retrograd în 22 ianuarie 2023 și va rămâne direct până în luna august. Uranus reprezintă mintea superioară, dar și haosul, tehnologia și schimbările bruște. Mișcarea direct a acestei planete ne ajută să ieșim din momentele de stagnare, în timp ce retrogradul scoate la lumina adevarul suprem al fiecărui individ.

Iată ce schimbări se anunță pentru fiecare zodie în parte, acum că a ieșit din retrograd. Efectele se vor simți până în august 2023.

BERBEC
Uranus va sta direct prin a doua casă a finanțelor, stabilității, valorilor și stimei de sine. Fie că este o nouă oportunitate legată de muncă sau un nou talent pe care ești gata să-l valorifici, nu ezita să alegi o cale neconvențională.

Horoscop februarie 2023: Trei zodii vor avea noroc chior, vor primi tot ce îşi doresc
TAUR
Influența lui Uranus strălucește prin semnul tău din 2018. Gândește-te la cât de mult ai evoluat când vine vorba de simțul tău de sine și de identitatea personal. Uranus direct face un pas mai departe, pe măsură ce te eliberezi și intri în adevărul tău.

GEMENI
Intuiția ta este la cote maxime. Uranus direct îți activează al treilea ochi în moduri la care nu te așteptai și te apropie de sinele tău superior. Retrogradul a aruncat lumină asupra tiparelor de autosabotare și  acum ești gata să îți cureți karma.

RAC
Prieteni noi, vibrații noi și altele asemenea. Uranus retrograd a scos în evidență rețelele tale sociale și a trebuit să afli dacă ești de fapt confortabil cu sentimentul tău de apartenență la lume. Acum ești pregătit pentru o revoluție?

LEU
Potențialul tău nelimitat este adus în prim-plan. După orice schimbări neașteptate în cariera sau în ceea ce privește reputația ta, staționarea directă a lui Uranus deține cheia libertății tale personale și profesionale. Preia conducerea și fă-o așa cum știi tu cel mai bine.

FECIOARĂ
Uranus retrograd te-a prins pe picior greșit în chestiuni filozofice legate de valorile tale. Fie că este o credință recent găsită sau o călătorie neașteptată pentru a obține o nouă abilitate, Uranus direct îți oferă undă verde pentru a face schimbările pe care le cauți.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop. Trebuie SĂ FIM PRUDENȚI în aceste zile din 2023. Cum ne dau de lucru Saturn, Uranus și Pluto, în funcție de zodie