Horoscop. Trebuie SĂ FIM PRUDENȚI în aceste zile din 2023. Cum ne dau de lucru Saturn, Uranus și Pluto, în funcție de zodie

Astrologia ne poate ghida prin cele mai tulburi momente. Ne poate spune când este cel mai bun moment pentru a acționa și când să facem o pauză și să reflectăm.

27 ian. 2023, 12:51
Horoscop. Trebuie SĂ FIM PRUDENȚI în aceste zile din 2023. Cum ne dau de lucru Saturn, Uranus și Pluto, în funcție de zodie

Horoscop. Indiferent de ceea ce se întâmplă în cosmos în 2023 – fie că este un retrograd sau o eclipsă – un avertisment este întotdeauna apreciat. Și când știi care ar fi ziua cea mai puțin norocoasă pentru zodia ta, poți afla și cum să te folosești de energiile acelei zile în favoarea ta, până la urmă.

Iata ziua în care să fii prudent, în funcție de zodie.

Horoscop BERBEC
3 noiembrie 2023

Karma relațională este în vizor în această zi, deoarece Venus (planeta iubirii) se confruntă cu Neptun (planeta romanticilor fără speranță). Conflictele și confuzia pot apărea și vor fi supraalimentate de Saturn retrograd. În cele din urmă, vei fi împins să vezi cum negarea poate împiedica creșterea personală. S-ar putea să ai chef să te retragi. A descoperi cum să echilibrezi această energie opresivă poate fi o provocare.

HOROSCOP ianuarie 2023. Cele trei zodii care vor fi lovite de ghinion în zilele următoare
TAUR
5 mai 2023

Odată cu eclipsa intensă de lună plină din zodia ta soră, Scorpion, adevărurile dure legate de relațiile tale pot ieși la lumină. Obiceiurile și rutinele proaste vor fi mai ușor de observat acum, determinându-te să iei decizii majore în legătură cu partenerul tău. Lunația de pe axa Scorpion/Taur este despre renunțare și găsirea iertării în tine și în ceilalți. Această eclipsă ar putea în sfârșit să închidă ușa pentru ceva care trebuia să se termine. Dar amintește-ți: sfârșiturile aduc noi începuturi.

Citește și Horoscop karmic: 3 zodii menite sa vindece karma de familie în 2023

Horoscop GEMENI
16 mai 2023

În timp ce Jupiter vestește norocul, planeta abundenței călătorește prin intensă casa a 12-a din zodia ta, provocând izolarea și evidențiind unele dintre „umbrele” tale. Este un moment bun pentru reflecție, dar fii pregătit să faci față lucrurilor pe care poate le-ai tot suprimat. Mergi înainte cu compasiune și cu un ritual solid de îngrijire de sine. Va fi o vindecare majoră de făcut. Obții sprijinul de care ai nevoie vorbind despre asta. Apelează la cei dragi sau la un terapeut.

RAC

17 iulie 2023

Soarta poate fi grea pentru tine, deoarece Nodul Sud îți pune în lumină viața de acasă. Concentrează-te pe alungarea oricărei negativități care te doboară. Este în regulă să fii sentimental, dar nu lăsa acele atașamente emoționale să te rețină. Acest lucru ar putea aduce niște responsabilități neașteptate în acel domeniu al vieții tale. Creează limite și ține-te de ele. Pentru a face față, sprijină-te pe familia ta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.