URĂRI DE ANUL NOU. Mesaje de REVELION 2018. Cele mai frumoase SMS-uri, URĂRI şi FELICITĂRI de Anul Nou

Dacă sunteţi în criză de inspiraţie, însă, v-am pregătit o selecţie de mesaje de Anul Nou, pe care le puteţi trimite şefilor, colegilor, prietenilor, părinţilor sau persoanei iubite.

RomaniaTV.net
30 dec. 2017, 16:45
URĂRI DE ANUL NOU. Mesaje de REVELION 2018. Cele mai frumoase SMS-uri, URĂRI şi FELICITĂRI de Anul Nou

URĂRI DE ANUL NOU 2018. „Momentele speciale ale sfârşitului de an să-ţi aducă veselia în casă, bani în buzunar şi poate un Merţan”

URĂRI DE ANUL NOU 2018. „Noul an să va aduca belşug în casă, bucate pe masă, valută în cont, un iaht în port, motor pe autostradă şi vecinii ca să vadă. La mulţi ani”

URĂRI DE ANUL NOU 2018. „Aho, aho, prieten bun, care stai pe site acum, ia opreşte-te din scris şi ascultă ce-am de zis. N-am venit să te stresez, am intrat să îţi urez: La Mulţi Ani şi fericire, casa plină de iubire, punga plină de mulţi bani, să trăieşti la mulţi ani”

URĂRI DE ANUL NOU 2018. „Fie-vă verde dolarul şi de whisky plin paharul, toate să vă reuşească, să vă doară fix la bască! La Mulţi Ani, 2018”

URĂRI DE ANUL NOU 2018. „Fie ca iubirea, înţelepciunea, încrederea şi generozitatea să vă călăuzească paşii în noul an! La mulţi ani în 2018”

URĂRI DE ANUL NOU 2018. „Tată bun, mamă iubită, azi e ziua potrivită să vă spun ce vă doresc, să v-arat cât vă iubesc. Va doresc întâi de toate, un an nou cu sănătate, voie bună, trai uşor, bucurie şi mult spor. La mulţi ani”

URĂRI DE ANUL NOU 2018. „Viaţa mea ar fi goală fără tine, iar contul meu bancar ar fi plin. Un an nou fericit”

URĂRI DE ANUL NOU 2018. „În anul care vine îmi doresc să am alături numai persoane fericite. Ştiu că dorinţa mi se va împlini şi mai ştiu că meriţi să fii fericit(ă). Hai să ne bucurăm împreună de anul ce vine într-o atmosferă plină de armonie şi iubire! La multi ani”

URĂRI DE ANUL NOU 2018. „Fie ca anul care începe să-ţi aştearnă în cale potecă netedă, vegheată de steluţe norocoase şi îngeri bălai! Iar dorinţele tale, toate-toate să se împlinească, câte una în fiecare zi! La mulţi ani”

URĂRI DE ANUL NOU 2018. „Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani!”.