URĂRI DE CRĂCIUN. Cele mai frumoase mesaje de Crăciun 2018 pentru Sărbători de iarnă

MESAJE DE CRĂCIUN. URĂRI DE CRĂCIUN. FELICITĂRI DE CRĂCIUN. Familie, prieteni, colegi. Aceştia sunt cei cărora de regulă le trimitem un gând bun de sărbători. Dacă aţi rămas în pană de idei, există mesaje "universale" vechi care s-au păstrat odată cu trecerea anilor şi pe care le puteţi trimite celor apropiaţi.

25 dec. 2018, 08:50
URĂRI DE CRĂCIUN. Cele mai frumoase mesaje de Crăciun 2018 pentru Sărbători de iarnă

Sărbătorile de iarnă şi ale Anului Nou sunt pentru mulţi o mare provocare atunci când vine vorba de mesaje, mai jos găsiţi câteva idei de mesaje de Crăciun frumoase şi de urări, pentru a le arăta celor apropiaţi că vă gândiţi la ei.

MESAJE DE CRĂCIUN. URĂRI DE CRĂCIUN. FELICITĂRI. Mai jos găseşti câteva dintre acestea:
 
”Dragii mei părinţi, voi mi-aţi luminat viaţa şi mi-aţi arătat drumul cel bun! Vă mulţumesc din suflet pentru sfaturi şi pentru dragostea pe care mi-aţi oferit-o! Sărbători magice!”
 
”Cu ocazia sărbătorilor de iarnă îţi doresc multă sănătate, fericire şi numai împliniri să-ţi aducă noul an!”
 
”Fie ca spiritul Crăciunului să îţi mângâie sufletul, să îţi aducă bucurii şi prosperitate, fericire şi noroc, cadouri sub brad şi oameni dragi aproape!”

MESAJE DE CRĂCIUN. URĂRI DE CRĂCIUN. FELICITĂRI. ”Moşul vine cam tiptil, niciodată nu-l simţim, dar de fiecare dată, lasă-n fiecare poartă fericire, bucurie, sănătate pe vecie! CRĂCIUN FERICIT!!”

”E Crăciun! Este divin! Ne uităm pe geam afară…prin zăpadă Moşul zboară ? …Ni se trage de la vin…”