URĂRI DE PAŞTE 2020. Cele mai frumoase FELICITĂRI DE PAŞTE prin care să le arăţi celor dragi că te gândeşti la ei

URĂRI DE PAŞTE 2020. Nu este o zi ca oricare alta. Nu este nici măcar o sărbătoare ca oricare alta. Paştele este cea mai mare sărbătoare a creştinătăţii. Este sărbătoarea care ne arată că minunile există, că iubirea face miracole. 

RomaniaTV.net
18 apr. 2020, 08:25
URĂRI DE PAŞTE 2020. Cele mai frumoase FELICITĂRI DE PAŞTE prin care să le arăţi celor dragi că te gândeşti la ei

Iisus a fost răstignit pe cruce pentru că „atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, încât L‑a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viață veșnică”, după cum spune Cartea Sfântă.

Este, aşadar, o zi de mare însemnătate, o zi a iubirii autentice, în care cei dragi ar trebui să cunoască dragostea pe care le-o purtăm. Chiar dacă, în acest an, mulţi dintre noi nu le pot fi aproape celor dragi, gândurile noastre bune le vor demonstra faptul că îi purtăm în suflete.

Iată, în rândurile următoare, cele mai frumoase URĂRI DE PAŞTE şi FELICITĂRI DE PAŞTE prin care le putem arăta celor apropiaţi că ne gândim la ei.

Urări de Paşte amuzante

Anul acesta nu mai există sponsorizări, aşa că îţi aduc doar urări de fericire, sănătate, veselie şi multă iubire. Semnat: Iepuraşul!

Să-ţi fie viaţa pufoasă ca un cozonac, fără griji ca a unui miel, colorată ca un ou de Paşte şi luminoasă şi bucuroasă ca Ziua Învierii! Hristos a înviat!”

În această zi de sfântă sărbătoare, îţi doresc ca fiecare celulă a corpului tău să se bucure. Sufletul – de lumina bunătății și mărimirea credinței. Stomacul – de bunătățile interzise în post. Ficatul – de vinul gustos. Iar obrajii – de săruturi dulci. Paşte fericit!

SMS-uri de Paşte pentru rude

Iti dau lumina păcii, iubirii și prosperității pentru tine și pentru familia ta. Nu o stinge da-o la persoanele dragi tie

Sunt zile când trebuie să ne reamintim să fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima caldă şi mai deschisă, când lumina sfântă coboară în casele şi în inimile noastre. Paşte Fericit!

Azi, în zi de sărbătoare, să coboare liniştea şi pacea în casa ta. Minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în inima ta, să îţi lumineze viaţa şi să-ţi aducă renaşterea credinţei, speranţei şi bucuriei cu bunătate şi căldură în suflet. Hristos a înviat!

Iisus a venit pe lume pentru a ne dărui viaţă, astfel încât fiecare dintre noi să se bucure de clipele pe care le trăieşte pe pământ şi de veşnicia din ceruri. Paşte fericit!

Un Paşte fericit cu credinţă, speranţă şi iubire! La fel ca Domnul Hristos, prin jertfă, efort şi suferinţă să ajungem la biruinţă! Hristos a înviat!

Lumina Sfintei Învieri să vă aducă bucurie, iubire şi o minune care să vă schimbe viaţa în cel mai frumos mod posibil!

Sfânta sărbătoare a Paştelui este un moment în care dragostea, pacea şi seninătatea se unesc în numele Domnului. Hristos a înviat!

SMS-uri de Paşte în versuri

Iepuraşul mustăcios e de Paşte norocos. Nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pasca, oul înroşit, cozonacul, mielul fript şi un Paşte fericit!

Un iepuraş cu boticul alb a venit la voi în prag. Să v-aducă oul roşu, care să vă umple coşul. Hristos a înviat!

Să paştem cât de mulţi, să paştem toţi deodată, chiar dacă iarba nu-i legală, măcar e tolerată.

De Paşte să iei de poftă, nu să mănânci de foame, carnea de miel are cam 200 de calorii la suta de grame.

În noaptea Învierii, când clopotele bat, să spunem într-un glas „Hristos a înviat!”.

Urări şi felicitări de Paşte religioase

Sărbătoarea Învierii revarsă speranța, înțelegere și bucurie în lăcașul fiecăruia dintre noi. Deschide-ți inima și pășește cu pioșenie în acest cadru sacru.

Sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să-ți aducă cele 4 taine divine: încredere, lumina, iubire, speranța. Clipe de neuitat alături de cei dragi și numai realizări!

Învierea Domnului să vă aducă armonie în casă și în gând, împăcare și regăsirea înțelepciunii în sânul familiei. Hristos a Înviat!

Sufletul mi se umple de lumină gândindu-mă la sărbătoarea ce se apropie, la noaptea de Înviere, lla sentimentele ce ne apropie în fiecare zi mai mult! Hristos a Înviat!

Paștele rămâne cea mai importantă sărbătoare creștină, atât în semnificații cât și în obiceiuri. Trăiește de Paște, prin rugăciune, o adevărată sărbătoare. Hristos a înviat!

Urări de Paşte scurte

Paștele să îți umple casa de fericire, prosperitate și sănătate. Sărbători fericite!

Învierea Domnului este un mesaj de dragoste, speranţă şi bunăvoinţă. Paşte fericit!

Sărbători fericite încărcate de lumină, seninătate, bucurie și dragoste!

Spiritul Paștelui este despre speranță, iubire și bucuria de a trăi. Paște fericit!

Sărbători luminoase şi pace interioară! 

Felicitări de Paşte pentru colegi

Noaptea Sfântă a Învierii să vă lumineze sufletele pentru a fi mai buni, mai curaţi, mai înţelegători şi mai apropiaţi de Dumnezeu! Un Paşte fericit alături de cei dragi!

Spiritul Sfânt al Sărbătorilor de Paşte să vă lumineze sufletele şi casele! Dumnezeu să vă binecuvânteze şi să vă ocrotească!

Sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să vă aducă cele patru taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Paşte Fericit!

Învierea Domnului să vă aducă armonie în casă şi în gând, împăcare şi regăsirea înţelepciunii în sânul familiei. Hristos a înviat!

Felicitări de Paşte pentru prieteni

Redescoperă sentimentele sincere ce ţi se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste şi sprijin şi la fel de iubitor şi plin de caldură cum numai tu ştii să fii!

Anul acesta, iepuraşul o să vină la tine încărcat cu bunătăţi şi o să-ţi dea plicul cu cei o sută de pupici de la mine.

Paştele este o promisiune pe care Dumnezeu o reînnoieşte în fiecare primăvară. Fie ca promisiunea de Paşte să îţi umple inima de pace şi bucurie! Paşte fericit!