URECHEA DIAVOLULUI. Descoperirea INCREDIBILĂ făcută într-o mină

O pepită de aur de 6,664 kilograme a fost găsită într-un zăcământ aurifer din regiunea rusă Irkuţk şi a fost botezată "Urechea diavolului".

13 ian. 2015, 13:47

Descoperirea a avut loc pe 13 ianuarie, „în ajun de Lună plină”, iar numele dat preţioasei pepite. A fost inspirat de faptul are o greutate care duce cu gândul la „natura mistică a succesiunii de trei ori a cifrei 6”, iar forma sa „seamănă cu o ureche ascuţită”, atribuită în general „creaturilor diabolice”, explică un comunicat de presă al administraţiei districtului Bodaibinski, în care este situată exploatarea minieră Ugajan, potrivit Agerpres.

Citeşte şi Canibalul din Siberia, bărbatul care şi-a consumat prietenul, a fost condamnat: Nu l-am mâncat de FOAME FOTO

Maşinile de filtrare ale acestei companii, proprietara respectivului zăcământ din Siberia, au aruncat din greşeală enorma pepită întrucât nu au detectat prezenţa aurului, însă unul dintre lucrători a zărit şi recuperat valoroasa bucată de metal.

Citeşte şi INCREDIBIL: O şosea s-a SURPAT sub ochii şoferilor care circulau pe ea VIDEO

Până în prezent, se găsise foarte puţin aur în zăcământul Ugajan, unde acum se caută o a doua „ureche”, dat fiind că, potrivit angajaţilor companiei, „pepitele de această mărime sunt, de obicei, însoţite de altele, similare”.