Urmărire ca în filme în trafic. Trei tineri drogaţi şi băuţi au încercat să scape de poliţişti, fugind pe câmp lângă Centura Capitalei

Urmărire ca în filme în Capitală. Agenţii brigăzii rutiere au încercat să oprească un autoturism depistat în timp ce circula cu viteză, insă şoferul a refuzat să oprească. Mai mult, şoferul a intrat cu maşina pe un câmp din zona Centurii Bucureşti, încercând să scape de oamenii legii. În maşină, oamenii legii au găsit trei tineri beţi şi cu droguri asupra lor. Cei trei au fost duşi la audieri. Conducătorul autoturismului a fost amendat şi s-a ales şi cu dosar penal.

10 iun. 2018, 09:10
Urmărire ca în filme în trafic. Trei tineri drogaţi şi băuţi au încercat să scape de poliţişti, fugind pe câmp lângă Centura Capitalei

Incidentul a avut loc duminică dimineaţă pe Splaiul Unirii. Poliţiştii Brigăzii Rutiere au depistat un şofer care circula cu peste 90 de km pe oră şi i-au făcut semn să oprească. Şoferul a ignorat indicaţiile poliţiştilor şi a virat la dreapta, intrând pe câmp. Un echipaj a pornit in urmărirea lui, şoferul abandonând maşina şi fugind împreună cu cei doi pasageri. Cei trei au fost prinşi şi imobilizaţi.

Şoferul a fost identificat, fiind vorba despre un tânăr de 27 de ani care a fost testat cu aparatul alcooltest, fiind depistat cu o valoare de 0,26 % alcool pur în aerul expirat. De asemenea, şi în urma testării cu aparatul Drug test reacţia a fost pozitivă, iar în maşina acestuia a fost găsită şi materie vegetală uscată, care a fost ridicată.

Tânărul a fost dus la sediul Brigăzii Rutiere pentru audieri şi amendat cu 1.750 de lei, fiindu-i întocmit dosar penal pentru „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.