Urmărire ca în filme în județul Argeș pentru un șofer fugar! Bărbatul și-a abandonat mașina în pădure și a fugit

Oamenii legii i-au făcut semn unui șofer să oprească la un filtru, însă acesta a apăsat pe pedala de accelerație și a fugit. Polițiștii au pornit imediat după el.

03 feb. 2023, 08:18
Urmărire ca în filme în județul Argeș pentru un șofer fugar! Bărbatul și-a abandonat mașina în pădure și a fugit

10 km a durat cursa pe șosea printre zeci de mașini până la o lizieră din zonă. Acolo teribilistul de la volan a abandonat mașina și a fugit prin pădure. Oamenii legii au tras și un foc de armă în plan vertical pentru a-l prinde pe fugar.

”La data de 02 februarie a.c., în jurul orei 12.00, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe DN 73, pe raza localității Mărăcineni, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care era dat în atenție, însă conducătorul auto nu s-a conformat și și-a continuat deplasarea.

Citește și: Doi tineri au reușit să evadeze de sub nasul polițiștilor din Vrancea

Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului, circa 10 km, până pe raza localității Micești, unde, bărbatul și-a abandonat mașina și a fugit în pădure.

A fost somat să se oprească și unul dintre polițiști a efectuat un foc de avertisment în plan vertical, însă bărbatul și-a continuat deplasarea, fiind depistat în pădure, de către polițiști, la scurt timp.

Citește și: Doliu în lumea interlopilor! Întregul oraș blocat de cortegiul funerar

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, bărbatul, de 29 de ani, din Stâlpeni, nu deține permis de conducere pentru nicio categorie”, a transmis IPJ Argeș.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore.