Doi tineri au reușit să evadeze de sub nasul polițiștilor din Vrancea

Doi tineri în vârstă de 17 și 22 de ani au reușit să evadeze din arestul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea. Polițiștii au demarat căutările pe raza întregului județ și au reușit în cele din urmă să îi prindă după câteva ore la Focșani.

02 feb. 2023, 21:16

Doi tineri au reușit să evadeze, în această seară, în jurul orei 18:30, chiar de sub nasul polițiștilor.

Tinerii se aflau în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, iar o clipă de neatenție a fost suficientă ca cei doi tineri de 17, respectiv 22 de ani, să fugă departe de oamenii legii.

Citiți și: Cine este unul dintre tinerii asfixiaţi într-o groapă săpată chiar de ei. Adrian avea un copil şi era considerat „un băiat muncitor”

Polițiștii au amplasat filtre în tot orașul Focșani

Poliţiştii vrânceni au demarat imediat căutările pe raza întregului judeţ, fiind organizate echipe de căutare. De asemenea, polițiștii au făcut apel și localnici pentru a îi găsi mai repede pe cei doi tineri.

Tinerii erau arestați pentru fapte de furt, în dosare diferite. Unul se afla acolo din 4 ianuarie, celălalt din 25 ianuarie. Ei se aflau în curtea interioară a IPJ Vrancea când au evadat, potrivit monitoruldevrancea.ro. 

Este vorba despre Palade George, de 22 ani, domiciliat în Panciu, și Zaharia Aurel, de 17 ani, domiciliat în comuna Năruja.

„Palade George, de 22 de ani, dom. în Panciu, era îmbrăcat cu pantalon gri de trening, geacă de fâș înscripționată HUGO BOSS, iar Zaharia Aurel, de 17 ani, domiciliat în com. Năruja, era îmbrăcat cu trening de culoare neagră, cu glugă. Polițiștii vrânceni au demarat căutările pe raza întregului județ, fiind organizate echipe de căutare, în vederea depistării cât mai rapide a acestora”, transmite IPJ Vrancea.

În cele din urmă, după câteva ore de căutări prin oraș, cei doi tineri care au evadat din arestul IPJ Vrancea, au fost „depistați și imobilizați”.

Tinerii au fost găsiți de polițiști pe raza Municipiului Focșani, în zona Pieței Moldovei.

Citiți și: Mașina de poliție furată de sub nasul agenților. Un scandalagiu a plecat cu autospeciala în timp ce polițiștii încercau să aplaneze o ceartă pe Facebook