Urmărire ca în filme pe străzile din Bacău. Şoferul beat al unui BMW a fugit de poliţie până a provocat un accident cu victime VIDEO

Un şofer de 31 de ani, care conducea un autoturism marca BMW, a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor din Bacău şi a gonit pe străzi până când a lovit o altă maşină.

RomaniaTV.net
10 oct. 2020, 11:21
Urmărire ca în filme pe străzile din Bacău. Şoferul beat al unui BMW a fugit de poliţie până a provocat un accident cu victime VIDEO

După accident, şoferul de 31 de ani şi alte două persoane, în vârstă de 44, respectiv 47 de ani, au ajuns la spital. Totul s-a întâmplat vineri seara, în jurul orei 20.

La semnalul poliţiei, şoferul s-a prefăcut că opreşte, însă apoi a băgat viteză şi a fugit printre străduteţe din cartier. Nu a mers prea mult până când a provocat accidentul cu victime.

Oamenii legii au stabilit ulterior că şoferul fugar era băut. S-a constatat că avea o concentraţie alcoolică de 0.67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

”Deznodământul: spre plăcută surprindere a noastră, procurorul nu a încadrat fapta ca fiind o simplă „vătămare din culpă” ci a apreciat că şoferul băut a conştientizat că urmare a intenţiei lui de a se sustrage, circulând cu viteză mare, putea să omoare pe cineva şi i-a încadrat fapta ca fiind „tentativă de omor” şi s-a dispus reţinerea sa pentru 24 de ore”, potrivit Europol.