Urmărire ca în filme! Un bărbat din Harghita şi-a urmărit cu maşina soţia care încerca să fugă cu amantul

Un apel la 112 i-a şocat pe poliţiştii din Harghite, atunci când au aflat că un bărbat beat și-a urmărit cu mașina soția, dintr-o comună până în Miercurea Ciuc. Femeia era într-o altă mașină, cu presupusul ei amant.

RomaniaTV.net
07 feb. 2020, 12:40
Urmărire ca în filme! Un bărbat din Harghita şi-a urmărit cu maşina soţia care încerca să fugă cu amantul

Poliţia din Miercurea Ciuc a primit o sesizare prin 112, prin care un bărbat de 41 de ani dintr-o comună din zona Ciucului anunța că merge către Miercurea Ciuc cu mașina, alături de o consăteană în vârstă de 37 de ani, dar sunt urmăriţi şi șicanaţi de o altă mașină. În sesizare se spunea că în mașina cealaltă se află soțul femeii, un bărbat de 39 de ani, beat.

Poliţiştii au prins cele două autoturisme în Miercurea Ciuc și au stabilit că cea de-a doua mașină era condusă de un bărbat de 74 de ani, tatăl femeii din mașina urmărită, care era alături de soţul acesteia. 

Din informaţiile pe care poliţiştii au reuşit să le obţină s-a aflat că cei doi soți s-au certat acasă din cauza unor neînțelegeri mai vechi și a unei relații extraconjugale pe care femeia ar avea-o cu presupusul amant, s-au bătut, iar mama a lovit-o pe fiica sa, care a intervenit pentru aplanarea conflictului. În acel moment aceasta a fugit de acasă. 

Poliţiştii au început o anchetă şi au emis un ordin de protecţie pentru cei doi soţi.