Urmărire ca în filme: Un MOTOCICLIST din Buzău prins cu FOCURI DE ARMĂ, după ce a atacat un poliţist

Un bărbatul din Buzău, care conducea fără permis o motocicletă, a fost oprit de poliţişti cu focuri de armă. Bărbatul nu a oprit la controlul de rutină, iar poliţiştii l-au urmărit 10 kilometri. Când l-au prins, motociclistul l-a luat la bătaie pe agentul de poliţie. La rândul său, poliţistul a tras câteva focuri de armă şi l-a rănit pe bărbat. Procurorii au început o anchetă pentru a stabili împrejurările în care agentul a folosit armamentul din dotare. Motociclistul va fi cercetat pentru ultraj, vătămare corporală şi pentru conducerea unui vehicul fără permis.

RomaniaTV.net
25 iun. 2013, 05:36
Urmărire ca în filme: Un MOTOCICLIST din Buzău prins cu FOCURI DE ARMĂ, după ce a atacat un poliţist

Un bărbat în vârstă de 45 de ani care circula pe o motocicletă a ignorat semnalele agenţilor şi şi-a văzut de drum. Poliţiştii l-au urmărit kilometri întregi. Când au reuşit să-l oprească, bărbatul furios l-a atacat pe unul dintre oamenii legii, după ce a sărit la el cu un cuţit. Agentul de poliţie a tras trei focuri de armă. Două dintre gloanţe l-au nimerit pe motociclist în mâna stângă. Bărbatul nu s-a lăsat însă şi a fugit pe câmp, într-un lan de floarea soarelui. Poliţiştii au chemat alţi colegi în ajutor, dar şi jandarmi.

Citeşte şi Motivul pentru care un MOTOCICLIST s-a speriat TERIBIL după ce s-a uitat în spate FOTO

După aproape o oră de căutări, motociclistul a fost prins şi dus cu mascaţii la Spitalul de urgenţă Buzău. Tot aici a fost adus şi poliţistul rănit.

Citeşte şi ACCIDENT DE CASCADORII RÂSULUI: Un motociclist şi un biciclist s-au ciocnit violent VIDEO

Procurorii au început o anchetă pentru a stabili împrejurările în care agentul a folosit armamentul din dotare. Motociclistul va fi cercetat pentru ultraj, vătămare corporală, dar şi pentru conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără permis.