Urmărire ca în filme urmată de jaf, după un meci din România

Urmărire ca în filme după meci! Cinci suporteri ai echipei de fotbal CSM Reşiţa au fost atacaţi de 20 de bărbaţi cu cagule. Maşina in care erau ultrasii reşiţeni a fost oprită în trafic, iar indivizii au încercat să îi agreseze.

08 mai 2017, 05:31
Urmărire ca în filme urmată de jaf, după un meci din România

Evenimentul a avut loc, sâmbătă, la Oțelu Roșu, după meciul de fotbal dintre Unirea Alba Iulia și CSM Reșița, scor 0-2.

„Meciul de la Alba Iulia trebuia să se joace vineri. Am făcut deplasarea 12 suporteri. Ploaia torențială a oprit însă meciul în minutul 21 și s-a reluat sâmbătă, de la ora 11. Ne-am întors acasă uzi și răciți, astfel că, sâmbătă dimineață am mai plecat să susținem echipa doar cinci dintre noi. La întoarcerea spre Reșița, la intrarea în Oțelu Roșu, am fost blocați în trafic de patru sau cinci mașini. Aveau numere de Hunedoara, de Arad și două dintre ele numere de Anglia. În ele, suporterii echipelor Corvinul și UTA. În urma atacului au reușit capturarea steagului nostru de gard, GRN 1996”, a anunțat Marcel Gușcă, lidereul Guardiei Rosso-Nera, galeria echipei de fotbal din Valea Domanului.

Cei cinci fani reșițeni, aflați într-un autoturism Dacia Logan, ar fi fost urmăriți pe tot drumul de mai mulți indivizi. Aceștia, care ar face parte din galeriile echipelor UTA Arad și Corvinul Hunedoara, au plănuit să-i tâlhărească pe susținătorii CSM-ului și și-au pus opera în practică în pur stil mafiot.

„Ne apropiam de Oțelu Roșu când o mașină era oprită pe sensul nostru de mers. Am semnalizat intenția de a depăși, numai că în acel moment a venit tare din spate un BMW. A oprit brusc paralel cu mașina care era oprită în fața noastră. Atunci au coborât mai mulți huligani cu cagule și au venit spre mașina noastră. Mi-am dat seama că suntem atacați, am demarat și am reușit să mă strecor printre cele două mașini. Ne-au urmărit în continuare și la Cireșa au reușit să ne blocheze din nou. BMW-ul m-a depășit și a frânat brusc în fața mea. Am intrat în el, ne-am lovit. Veneau mașini din față, riscam să intrăm în ele, nu am avut cum scăpa. Era să ne și răsturnăm într-o curbă. Atunci am văzut că, de fapt, nu erau doar două mașini care ne urmăreau, ci vreo cinci. Au coborât vreo 20 de persoane. Am blocat ușile, dar mi-au distrus mașina lovind cu picioarele în ea. Au reușit să deschidă portbagajul, ne-au furat un banner și o borsetă în care se aflau actele și cheile unui autoturism. Dacă nu reușeau să ia steagul probabil că ne-ar fi spart geamurile și ne-ar fi linșat. Ne-au amenințat că ne omoară!”, a povestit Marcel Gușcă pentru expressdebanat.ro.