Urmărire ca-n filme în Sibiu. Un bărbat, fără permis şi cu maşina neînmatriculată, a intrat în gard şi apoi a fugit

Un bărbat de 30 de ani, fără permis, goană nebună cu poliţia pe urme la Sibiu. Aflat la volanul unei maşini omul nu a oprit la semnalele poliţiştilor, ba mai mult a apăsat pedala de acceleraţie. S-a oprit cu maşina într-un gard, însă apoi a fugit pe jos alături de ceilalţi doi pasageri, care sunt minori.

22 nov. 2017, 13:24
Urmărire ca-n filme în Sibiu. Un bărbat, fără permis şi cu maşina neînmatriculată, a intrat în gard şi apoi a fugit

Un tânăr fără permis a produs un accident în timpul nopții de luni spre marți, apoi a fugit și el, și cei doi pasageri din autoturism, ambii minori. Șoferul nu a oprit la semnalele regulamentare ale polițiștilor și și-a continuat deplasarea urmărit de echipajul de poliție până pe strada Principală din localitatea Cașolț unde, pe fondul vitezei neadaptate într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune cu gardul unui imobil, scrie tribuna.ro.

Imediat după producerea evenimentului, persoana aflată la volan și cei doi pasageri care îl însoțeau au fugit. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că la volanul autoturismului s-a aflat un bărbat în vârstă de 30 de ani, care nu posedă permis de conducere, pasageri fiind doi tineri de 17 ani, toți domiciliați în localitatea Alțâna. De asemenea, s-a constatat că autorizația de circulație provizorie a autoturismului era expirată din data de 19 noiembrie.

Evenimentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale. Pe numele celui aflat la volan a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Cercetările continuă la nivelul Postului de Poliție Roșia.

Citeşte şi Un şofer fugar, capturat de poliţişti cu focuri de armă VIDEO