Urmărire ca-n filme la Vaslui între maşinile ARD şi USL VIDEO

Competiţia electorală inflamează spiritele dincolo de limitele raţiunii. Într-o comună din Vaslui, o banală lipire de afişe s-a lăsat cu o urmărire de maşini ce a avut ca punct terminus sediul poliţiei din Bârlad, informează România TV. Poliţiştii au suspendat un permis, în timp ce militanţii USL implicaţi cred că au supravieţuit unei tentative de asasinat politic.

RomaniaTV.net
07 dec. 2012, 09:52
Urmărire ca-n filme la Vaslui între maşinile ARD şi USL VIDEO

O maşină cu câţiva militanţi ai USL a sosit în comuna vasluiană Şuletea pentru a lipi afişe. Momentul a fost destul de prost ales ţinând seama că în comuna respectivă candidatul ARD din colegiul Murgeni pentru Camera Deputaţilor, Sergiu Vizitiu, dădea o petrecere.

În timp ce erau cu bidineaua în mână lipind afişe, useliştii s-au trezit înconjuraţi de un „escadron” al ARD, alcătuit din maşina primarului din comună, însoţită de „cavalerie grea”-două jeepuri, care le-au blocat maşina. Cu dibăcie însă, au reuşit să iasă din capcană, fiind urmăriţi îndeaproape de caii-putere ai ARD. 

Militanţii USL au încercat să-şi piardă urma, dar fără succes, protagoniştii goanei nebune ajungând să apese pedala de acceleraţie până la 140 de kilometri pe oră. La un moment dat, unul dintre jeepuri a acroşat maşina USL încercând să o scoată de pe şosea. Totul s-a terminat la Poliţia din Bârlad. Oamenii legii i-au luat permisul de conducere năvalnicului şofer al jeepului şi continuă cercetările pentru a stabili exact cum a decurs „cavalcada”. USL intenţionează să depună plângere penală pentru tentativă de omor.