Urmărire cu focuri de armă în Arad. Mai multe echipaje de poliţie au reuşit să prindă un vitezoman după ce s-a izbit de un stâlp

Mai multe focuri de armă au fost trasă în Arad după o urmărire ca în filme, prin mai multe zone ale oraşului. Oamenii legii au reuşit să prindă în noapte de joi spre vineri un bărbat care conducea haotic un microbuz, abia după ce acesta s-a izbit de un stâlp.

RomaniaTV.net
14 aug. 2020, 05:48

Conform mai multor martori oculari, incidentul a avut loc la miezul nopţii, iar microbuzul a fost urmărit de aproape zeci echipaje. Suspectul a mers cu viteză pe mai multe străzi din oraş, în cele din urmă oprindu-se într-un stâlp metalic pe strada Andrei Şaguna, unde a fost ridicat de către poliţişti.

Citeşte şi: Accident grav în Bistriţa. Nouă maşini spulberate la semafor de un camion VIDEO

Surse din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad au declarat, pentru AGERPRES, că bărbatul este din localitatea Căpâlnaş şi, anterior, se certase cu soţia. În urma unui apel la 112, un echipaj de poliţie a mers acasă la cuplu, moment în care bărbatul s-a urcat în microbuz şi a fugit. Acesta nu a oprit la mai multe filtre rutiere de pe traseul de peste 80 de kilometri parcurşi, iar poliţiştii l-au urmărit.

Bărbatul a fost preluat de SMURD.