Urmărire cu focuri de armă, în Capitală

O urmărire ca în filme a avut loc, marţi noapte, în Capitală. Poliţiştii au fost nevoiţi să tragă mai multe focuri de armă, după ce şoferul unei maşini nu a oprit la semnalul acestora. Bărbatul a fost prins pe autostrada A2. 

19 feb. 2020, 06:17
Urmărire cu focuri de armă, în Capitală

„În această noapte, în jurul orei 01:00, un echipaj al Brigăzii Rutiere, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a efectuat semnal regulamentar de oprire faţă de un conducător auto, dar acesta a accelerat şi a continuat deplasarea. Poliţiştii au pornit in urmarirea autoturismului pe Calea Văcăreşti . Autoturismul în cauză a fost urmarit pe Şos. Mihai Bravu, pe Bld Camil Ressu, până la intersecţia cu Bld. Liviu Rebreanu, unde s-a reuşit devansarea autovehicului urmărit, iar unul dintre poliţişti a coborât din autospecială pentru a incerca oprirea şi imobilizarea conducătorului auto. În acest moment, conducătorul urmărit a demarat, avariind autospeciala”, precizează Poliţia Capitalei.

Poliţistul a tras patru focuri de armă în plan vertical şi unul în direcţia anvelopelor autoturismului, după care a continuat urmărirea împreună cu mai multe echipaje ale poliţiei rutiere.

„S-a reuşit imobilizarea vehiculului şi a conducătorului auto pe autostrada A2. Conducptorul auto, care se afla singur în autoturism, a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere pentru continuarea cercetărilor”, mai spun poliţiştii.

În urma verificărilor s-a constatat faptul că bărbatul de 33 de ani, din judeţul Ilfov, nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta este cercetat pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere.

Citeşte şi Un bărbat, prins în flagrant de poliţişti, a fost împuşcat în braţ