Urmărire cu focuri de armă în Prahova

Focuri de armă în localitatea pahoveană Bărcăneşti! Poliţiştii au tras după maşina în care se afla un urmărit general. Bărbatul, care se sustrage executării pedepsei cu închisoarea, a reuşit să întoarcă şi să fugă.

RomaniaTV.net
03 nov. 2011, 06:27
Urmărire cu focuri de armă în Prahova

Bărbatul care era dat în urmărire generală a întors autovehiculul. În acel moment oamenii legii au început să tragă. Unele dintre gloanţe au ricoşat într-un copac.

Poliţiştii au primit informaţii că urmăritul general vine spre Ploieşti. Drept urmare, în Bărcăneşti, au organizat un filtru.

„Probabil când a observat filtrul, suspectul a virat brusc şi a schimbat direcţia de deplasare”, a declarat Daniel Radu, purtător de cuvânt IPJ Prahova.

Mai mulţi poliţişti au tras peste 10 focuri de armă, însă bărbatul nu s-a lăsat intimidat. Urmăritul general a întors maşina şi a plecat spre Bucureşti.

„Pe numele său fuseseră emise trei mandate de executare a pedepsei pentru furt, uzurpare a calităţilor oficiale şi înşelăciune”, a mai spus Daniel Radu.

Fugarul are 43 de ani şi este din Câmpina. El a fost condamnat, la începutul anului, la opt ani de închisoare. Până acum nu a fost de găsit.