Urmărire cu împuşcaturi pe străzile din Capitală! Polițiștii au tras 15 focuri de armă pentru a prinde un șofer drogat

Poliţişti Secţiei 24 au urmărit şi prins în trafic un şofer care se urcase la volan după ce consumase droguri. 15 focuri de armă au fost trase de oamenii legii pentru a opri maşina. Şoferul a fost oprit abia după ce agenţii i-au tras mai multe gloanţe în roţi. În urma verificărilor a rezultat că şoferul avea permisul suspendat.

17 apr. 2022, 12:14
Urmărire cu împuşcaturi pe străzile din Capitală! Polițiștii au tras 15 focuri de armă pentru a prinde un șofer drogat

Urmărire cu focuri de armă, pe străzile din Capitală! Polițiștii au tras 15 gloanțe pentru a prinde un șofer. Fugarul a urcat drogat la volan și avea și permisul suspendat.

„În dimineața de 17 aprilie 2022, în jurul orei 02.30, polițiști din cadrul Secției 24, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au observat un autoturism care a încercat să-i evite.

Au efectuat semnal regulamentar de oprire, folosind semnalele acustice și luminoase pentru a opri conducătorul auto.

Deoarece șoferul nu s-a conformat și a accelerat, au plecat în urmărirea acestuia, simultan solicitând, prin stație, sprijin echipajelor aflate în teren.

În timpul urmăririi autovehiculului în cauză, un polițist din cadrul Secției 19, a utilizat armamentul din dotare, după somațiile legale, trăgând mai multe focuri de avertisment și ulterior asupra pneurilor, reușind astfel blocarea autoturismului în județul Ilfov”, a transmis Poliţia Capitalei.

În autoturism, alături de conducătorul auto se mai aflau alți trei ocupanți. „Toate cele 4 persoane, cu vârste cuprinse între 21 și 26 de ani, au fost preluate de către polițiști din cadrul Secției 24, fiind conduse la audieri”, au mai anunţat poliţiştii.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv. El a fost condus la INML, unde au fost prelevate probe biologice.

În urma verificărilor, a rezultat faptul că șoferul autoturismului are suspendată exercitarea dreptului de a conduce.

„Cercetările sunt continuate de Secția 24 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere”, a transmis Poliţia capitalei.