Urmărit internaţional pentru mai multe infracţiuni comise în Italia, prins la Tulcea

Un bărbat urmărit internaţional de autorităţile italiene pentru comiterea mai multor infracţiuni, printre care ultraj şi vătămare corporală, în urmă cu şapte ani, a fost prins de poliţiştii din Tulcea. El a fost dus în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, urmând să fie începute procedurile pentru predarea acestuia către autorităţile din Italia.

RomaniaTV.net
08 mart. 2018, 08:46
Urmărit internaţional pentru mai multe infracţiuni comise în Italia, prins la Tulcea

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale au acţionat în localitatea Măcin, unde au identificat un bărbat de 46 de ani pe numele căruia exista un mandat european de arestare emis de autorităţile italiene.

Bărbatul era în urmărire internaţională pentru ultraj, vătămare corporală şi încăierare, fapte comise pe teritoriul Italiei, în anul 2011.

El a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Constanţa, urmând să fie dus joi la Curtea de Apel Constanţa, pentru demararea procedurilor de predare către autorităţile din Italia.

Pentru prinderea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului Sirene din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Citeşte şi Peste 800 de infracţiuni constatate într-o singură zi. Poliţiştii au dat peste 9.550 de amenzi