Urmărit internaţional, un celebru interlop a fost surprins în timp ce se afla la o nuntă

Liderul mafiei imobiliare, celebrul interlop Ionelaş Cârpaci de la Timişoara, se distrează la nunţi împărăteşti în Europa în timp ce poliţiştii din România au pe numele lui mandat internaţional de arestare. Cel mai bogat ţigan din România a reuşit să fugă din ţară chiar înainte să primească sentinţa de puşcărie pentru tranzacţii necurate cu clădiri istorice.

25 sept. 2016, 06:26
Urmărit internaţional, un celebru interlop a fost surprins în timp ce se afla la o nuntă

Ionelaş Cârpaci, liderul clanului de ţigani care a pus stăpânire pe zeci de clădiri istorice din Timişoara, este unul dintre cei mai vânaţi români din acest moment. Are de ispăşit 7 ani şi 2 luni de puşcărie, şi trebuie să dea un milion şi jumătate de euro. Cu toate astea îi sfidează cât poate pe anchetatorii din ţară, care l-au dat în urmărire internaţională.

Interlopul nu pare să aibă nicio emoţie, e relaxat alături de rude şi prieteni în Germania. Acolo nici nu se ascunde, a fost filmat la nunta nepotului unui apropiat de-al lui, celebru şi el, proeclit „Ministrul de Finanţe”.

De la una dintre cele mai bune mese de la petrecere,chiar de lângă ringul de dans, Ionelaş Cârpaci urmăreşte totul la nunta împărătească. Stă liniştit la masă şi nu vrea să mai iasă în evidenţă la fel cum o făcea de obicei. E fericit însă că manelistul Guţă ia sute şi sute de euro la dedidicaţii.

Ionelaş Cârpaci este căutat din luna iunie, iar filmarea în care interlopul apare la nunta din Munchen a fost postată pe 5 septembrie. De altfel, familia şefului clanului a anunţat încă din vară că Ionelaş este în Germania, pentru că este şi cetăţean neamţ, şi că nu are de gând să se predea.

Citeşte şi Cum a fost surprins „brokerul fugar” Cristian Sima în Bucureşti. A dat o nouă lovitură cash

 


loading...