Urs filmat la Sinaia, în timp ce rupe un coş de gunoi. Reacţia internauţilor: „Ai grijă să nu te vadă prinţul!”

Un urs a fost filmat de un localnic din Sinaia în timp ce rupe un coş de gunoi care era prins de un stâlp şi apoi îl răstoarnă pe carosabil căutând hrană.

08 mai 2021, 18:43
Urs filmat la Sinaia, în timp ce rupe un coş de gunoi. Reacţia internauţilor: „Ai grijă să nu te vadă prinţul!”

Un urs a apărut în mijlocul zilei pe străzile din Sinaia, iar un localnic a transmis live pe Facebook apariţia animalului.

În videoclip, care durează peste cinci minute, poate fi văzut un urs care, în ciuda maşinilor care trec prin zonă, unii oprind pentru a-l filma şi fotografia, dar şi a câinilor care latră, rupe coşul de gunoi şi îl răstoarnă, după care începe să caute hrană printre resturi.

În imagini se vede cum o femeie se apropie la doar câţiva metri de animal pentru a-l fotografia.

Citeşte şi Ursul Arthur, ucis dintr-o singură împuşcătură. Trofeul nu va fi scos din ţară

Postarea este însoţită de zeci de comentarii, unele persoane arătând că apariţia urşilor în Sinaia este extrem de frecventă.

Săracii, mor de foame! Ai grijă să nu te vadă prinţul!„, „Când nouă, oamenilor, ne este frig în casă, le invadăm teritoriul lor. Aşa şi ei când nu mai găsesc de mâncare„, „La noi vine la fiecare sfârşit de săptămână. E prietenul nostru”, sunt câteva dintre comentariile care însoţesc postarea de pe Facebook, cu acest urs filmat pe străzile din Sinaia.

Localnicii spun că imaginile au fost filmate în cartierul Furnica din Sinaia.

Citeşte şi Cristian Tudor Popescu, despre uciderea ursului Arthur: Acest „Lingănștain” este un laş


loading...
Partenerii noștri