Urs, invitat neașteptat la o nuntă în Argeș. Un nuntaș a fost la un pas de a-și pierde viața din cauza animalului

Doar un pas a mai fost până la o tragedie, după ce un urs și-a făcut apariția la o nuntă, în Argeș. Un invitat aproape a fost omorât de sălbăticiune.

22 mai 2023, 10:18
Urs, invitat neașteptat la o nuntă în Argeș. Un nuntaș a fost la un pas de a-și pierde viața din cauza animalului
Urs, invitat neașteptat la o nuntă în Argeș

Caz terifiant în Argeș. Un urs și-a făcut apariția la o nuntă, iar invitații au fost nevoiți să fugă de animalul sălbatic, chiar în apogeul petrecerii. Un nuntaș a încercat să alunge invitatul nepofit, dar acesta s-a repretizit să îl atace pe acesta.

Totul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică. Un urs și-a făcut apariția la petrecere, evenimentul fiind organizat pe margine malului unui râu. Invitații, speriați de apariția animalului, au încercat să fugă. Un bărbat a fost la un pas de a-și pierde viața în ghearele animalului.

Citește și: S-a emis mesaj RO-ALERT în județul Neamț. A fost semnalată prezența unui urs în stațiunea Durău

Nu e primul urs care apare în zone locuite în ultima vreme

Tot mai mulți urși ajung aproape de gospodăriile oamenilor și atacă inclusiv ferme sau stâni. În urmă cu doar trei săptămâni, un urs a atacat o stână din zona Mureșului. 45 de oi au fost omorâte în urma incidentului. În aprilie, în Mureș, un cioban aproape și-a pierdut viața după ce a fost atacat de un animal săbatic. Într-un final, ursul s-a îndepărtat din zonă și nicio persoană nu a fost rănită.

Citește și: Avertismente Ro-Alert înainte de weekend. Urşi şi vipere în multe localităţi de pe Valea Prahovei