Urs spulberat de maşină la Sibiu

Un urs a fost lovit mortal de o mașină, sâmbătă seara. Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi din Sibiu a anunțat că accidentul a avut loc sâmbătă seara în zona localității Micăsasa. Potrivit aceleiași surse, ursul va fi transportat și predat Direcției Sanitar-Veterinare din Sibiu. Poliția face cercetări în acest caz pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

RomaniaTV.net
04 ian. 2020, 19:39

Accidentul a avut loc după lăsarea întunericului. Potrivit reprezentanților IPJ Sibiu care au fost doar notificați referitor la acest eveniment, accidentul a avut loc pe DN14B, în zona localității Micăsasa. ”Șoferul nu a mai putut evita impactul, ursul i-a apărut în față”, arată reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu. În urma accidentului, ursul a fost omorât, din mașina care l-a lovit nefiind raportați răniți, mai arată polițiștii.

Reprezentanții Asociației județene de vânătoare și pescuit sportiv Sibiu au intervenit și ei la accident. ”Prin bunăvoința gestionarului de vânătoare, ursul va fi transportat și predat Direcției Sanitar-Veterinare din Sibiu”, anunță reprezentanții AJVPS Sibiu.

Accidente în care sunt implicate animale sălbatice, urși în special, sunt știri tot mai dese î județul Sibiu. Ultima astfel de veste a fost comunicată de autorități la jumătatea lunii noiembrie, când o ursoaică a fost omorâtă într-un accident produs în zona Hula Bradului.