Urşii lui Nuţu Cămătaru au ajuns piele şi os, la Grădina Zoologică din Bucov VIDEO

Publicat: Vineri, 21 Iunie 2013 10:00 // Actualizat: Vineri, 21 Iunie 2013 13:57 // Sursa: RTV.net

Urşii lui Nuţu Cămătaru slăbesc văzând cu ochii la Grădina Zoologică din Bucov. Administratorii grădinii spun că animalele au fost prost hrănite de Cămătari. 

Administratorii grădinii spun că animalele au fost prost hrănite de "Cămătari", care le-au dat numai carne, iar acum se străduiesc să le restabilească echilibrul alimentar. Crescătorii de la Grădina Zoologică Bucov au mare bătaie de cap cu animalele lui Nuţu Cămătaru. Sistemul lor alimentar a fost dat peste cap.

"Nu le-au dat legume şi fructe, ei le-au dat numai carne, (...) dar în alimentaţia urşilor intră mult mai multe fructe, marmeladă. La urşi, hrana este pe bază de vitamine, nu de proteine“, a declarat pentru ziarul Ring Laura Moagher, directorul Grădinii Zoologice Bucov.

Leii şi urşii erau pentru Nuţu Cămătaru o adevărată comoară. Era tare mândru de ei şi a fost o adevărată tragedie când animalele au fost ridicate şi duse la gradina zoologică.

 

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
21 iun 11:10
Răspunde | Votează email 0 email
FIX
iar aci un paznic va uita o poarta deschisa apoi animalul scapat va fi trjnchilizat cu un glont in cap !
21 iun 11:01
Votează email 0 email
...mândru de ei şi a fost o adevărată tragedie când animalele au fost ridicate şi duse la gradina zoologică. Citeste mai mult pe RTV.NET ...
21 iun 10:50
Votează email 0 email
...mândru de ei şi a fost o adevărată tragedie când animalele au fost ridicate şi duse la gradina zoologică. Citeste mai mult pe RTV.NET ...
21 iun 10:25
...class="sharebox-wrap">
Urşii lui Nuţu Cămătaru slăbesc văzând cu ochii la Grădina Zoologică din...
1
EUR
4.8387
RON
05 Jun
noapte 14 °
zi 31 °
Ultimele joburi adaugate
24 H