Ursoaică alături de doi pui, filmată în timp ce se scălda în piscina unui sanatoriu din Predeal. Autoritățile au intervenit

O ursoaică și cei doi pui ai săi au fost filmați în timp ce se răcoreau în piscina unui sanatoriu din Predeal. Martorii au anunțat autoritățile să intervină în acest caz.
Filip Stan
19 iun. 2024, 17:55
Ursoaică alături de doi pui, filmată în timp ce se scălda în piscina unui sanatoriu din Predeal. Autoritățile au intervenit

O ursoaică cu doi pui a ajuns în curtea unui sanatoriu din Predeal și, afectată de temperaturile foarte ridicate, a intrat în bazin pentru a se răcori. Liniștită că a scăpat cât de cât de caniculă, femela i-a îndemnat și pe puii săi să intre în apă.

Citește și: A fost emis Ro-Alert, o ursoaică şi puii ei au intrat în oraşul Teiuş

Ursoaică alături de doi pui, filmată în timp ce se scălda în piscina unui sanatoriu din Predeal

Totul s-a întâmplat la Sanatoriul de Nevroze din Predeal, în curtea căruia a intrat o ursoaică însoțită de doi pui. Martorii au filmat incidentul și au fost uimiți de modul în care ursoaica încerca sa-și ademenească puii să intre și ei în apă pentru a scăpa de căldură.

Imaginile publicate de BizBrașov.ro arată cât de bine se simte ursoaica în apă, ba mai mult, vrea să i se alăture și puii. Reprezentanții Sanatoriului de Nevroze de la Predeal au confirmat că au anunțat autoritățile, Ocolul Silvic, dar și Primăria despre prezența urșilor în curtea instituției.