URSUL FLĂMÂND a poftit la prăjiturile dintr-o casă. Bucătăreasa a dat bir cu fugiţii. Cum s-a terminat totul VIDEO

Panică într-un orăşel american: un urs a poftit la... prăjituri! Atras de mirosul irezistibil al negresei care tocmai se prepara într-o casă, ursul a încercat, din răsputeri, să intre în bucătărie!

12 mai 2017, 11:44
URSUL FLĂMÂND a poftit la prăjiturile dintr-o casă. Bucătăreasa a dat bir cu fugiţii. Cum s-a terminat totul VIDEO

Pensionara din Avon, Connecticut, aştepta liniştită să se coacă prăjitura la cuptor când a auzit cum cineva lovea geamul uşii de la bucătărie, informează România TV. Era un ditamai urs brun, ridicat pe picioarele din spate şi care bătea cu disperare, ademenit de miros. Speriată, femeia a fugit pe altă uşă pentru a cere ajutor unei vecine.

Citeşte şi Nu pleca la întâlnire înainte să urmăreşti un clip XXX. Explicaţia te va uimi

„Vecina de lângă mine a venit îngrozită. E o doamnă în vârstă şi ţipă că un urs stă pe veranda ei din spate şi bate în geam”, a spus vecina. Ursul era furios că nu putea ajunge la mâncare.

Vecinii, obişnuiţi cu astfel de apariţii, dar nu cu urşi atât de insistenţi, au încercat să facă gălăgie cu tigăi şi oale, pentru a speria animalul. Zadarnic. Ursul pofticios nu s-a lăsat intimidat şi a mai făcut câteva încercări de a ajunge la prăjitură. Până au ajuns poliţiştii, animalul s-a plictisit şi a plecat înapoi, în pădure.