Ursula von der Leyen, desfiinţată de Maria Grapini. „Sper să se bucure de prima moţiune de cenzură a unui preşedinte al CE!”

Maria Grapini, europarlamentar din partea Partidului Umanist Social Liberal, a criticat-o dur pe șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, după ce aceasta a amenințat Italia cu tăierea fondurilor dacă vor fi votaţi extremiştii.

26 sept. 2022, 16:19
Ursula von der Leyen, desfiinţată de Maria Grapini. „Sper să se bucure de prima moţiune de cenzură a unui preşedinte al CE!”
Ursula von der Leyen, desfiinţată de Maria Grapini

Ursula von der Leyen, desfiinţată de Maria Grapini. Europarlamentarul român condamnă comportamentul șefei CE şi speră ca pe numele acesteia să fie depusă o moțiune în Parlamentul European.

Maria Grapini, gafă de proporţii! A inventat o nouă ţară, Letiţia

„Rezultatul votului din Italia a fost influentat de presedinta Comisiei europene, din punctul meu de vedere! In perioada votului si-a permis (presedinta CE) sa anunte public ca, daca va castiga extrema dreapta, Italiei i se vor taia fondurile europene. Dupa ce cu doua saptamani in urma aceasta doamna care nu a inteles care si cat ii sunt atributiile, trimitea cetatenii cu facturile pe care nu le pot plati la Putin, de parca cetatenii cu cele mai mici venituri ar fi mentinut dependenta gazelor de Rusia, iata ca recidiveaza si face declaratii auritoare! In primul ca ea nu poate „taia” fonduri sau da fonduri din bugetul UE ci poate doar propune. In al doilea rand nu poti sa pretinzi si sa conditionezi alocarea fondurilor europene de functionarea statului de drept si tu sa nu respecti votul cetatenilor dintr-o tara! Si in al treilea rand nu te pronunti (ameninti) in perioada votului! Sper sa se bucure doamna Ursula Von der Leyen de prima motiune de cenzura a unui presedinte al CE din istoria UE”, a scris Maria Grapini pe Facebook.

Maria Grapini refuză ajutorul unei tinere de a-i corecta greşelile: Indiferent ce aş posta, presa va comenta

Maria Grapini, 67 de ani, este o femeie de afaceri și politiciană, de profesie inginer textilist. A deținut funcția de ministru delegat pentru IMM-uri în Cabinetul Ponta II, iar din 2014 este deputat în Parlamentul European, din partea Partidului Umanist Social Liberal, unde face parte din Alianța Progresistă a Socialiștilor și Democraților.