Grapini refuză ajutorul unei tinere de a-i corecta greşelile: Indiferent ce aş posta, presa va comenta

O bloggeriţă s-a oferit să o ajute cu editarea postărilor pe eurodeputata Maria Grapini pentru ca să nu mai fie sancţionată de către presă din cauza greşelilor gramaticale. Europarlamentarul a refuzat însă ajutorul oferit gratis, printr-un e-mail, spunându-i: "Cred că puteţi să vă dedicaţi timpul pentru o activitate utilă dvs.".

21 iul. 2015, 20:15
Grapini refuză ajutorul unei tinere de a-i corecta greşelile: Indiferent ce aş posta, presa va comenta
O absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării a vrut să o ajute pe Maria Grapini, văzând că face constant greşeli gramaticale, aşa că i-a trimis mai multe mesaje prin care se oferea să-i editeze gratuit toate mesajele pe care vrea să le publice pe reţelele de socializare.

„Sunt foarte pasionată de scris şi aş dori să mă ofer voluntar pentru a mă ocupa de textele postate pe contul dumneavoastră de Facebook. Aşa, presa nu o să mai facă glume pe seama lucrurilor scrise pe contul dumneavoastră”, a scris Adriana Şandru, în mesajul trimis europarlamentarului.

Răspunsul Mariei Grapini a fost însă unul negativ, scrie Gândul.

Vă mulţumesc mult pentru ofertă. Cred că puteţi să vă dedicaţi timpul pentru o activitate utilă dvs. Eu sunt om politic şi, indiferent ce aş posta, o parte a presei ar găsi ce comenta. Îmi asum. Mult succes în carieră”, i-a răspuns ea.

Citeşte şi: Maria Grapini a comis-o, din nou, pe Facebook: „M-am trezit în zgomotul ploii şi a tunetelor!”

La scurt timp însă, Maria Grapini a mai postat un mesaj pentru internauţi, tot cu greşeli.

„Bună dimineaţa! După sărbătoarea SF.ILIE, ne apucăm de treabă! Azi ma voi ocupa de flori! Îmi place să le privesc,să le îngrijesc,să le admir! Florile înfrumuseţesc casa,schimbă nu numai aspectul dar şi starea de spirit,atitudinea.Pe căldura din această lună de foc,florile au nevoie de mai multă apă şi mai multa îngrijire,dar merită! Vă doresc o zi bună”, a scris ea, pe pagina sa de Facebook.

În weekend, Maria Grapini le-a urat internauţilor „o duminecă relaxantă”, iar într-o altă postare europarlamentarul s-a trezit duminică dimineaţă „în zgomotul ploii şi a tunetelor”, astfel că nu mai înţelegea ce se întâmplă cu vremea.