Ursula von der Leyen plânge. Șefei de la Bruxelles i-a murit un ponei. Cum a fost descoperit animalul în vârstă de 30 de ani

După ce a provocat furie în Europa pe marginea a diferite subiecte precum războiul din Ucraina, criza energetică, criza COVID, criza apei și a hranei și „meniurile de gândaci", acum Ursula von der Leyen se plânge în spațiul public de moartea unui ponei. 

03 sept. 2022, 18:39
Ursula von der Leyen plânge. Șefei de la Bruxelles i-a murit un ponei. Cum a fost descoperit animalul în vârstă de 30 de ani

Președinta Comisiei Europene este în doliu. Poneiul, animalul ei de companie, a decedat. Acesta ar fi fost victima unui atac al unei haite de lupi. Animalul se afla pe o păşune alături de un alt ponei, care nu a păţit nimic.

„Întreaga familie este extrem de afectată din cauza acestei veşti”, a declarat șefa de la Bruxelles în legătura cu atacul, conform unui comunicat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al şefei CE, poneiul Dolly era un senior respectabil. Avea nu mai puțin de 30 de ani.

 

Unde și-a găsit poneiul mort Ursula von der Leyen

 

Ursula von der Leyen a găsit poneiul decedat la aproximativ 100 de metri de casa familiei, susține tabloidul german Bild.

Animalul decedat a fost descoperit vineri, 2 septembrie, într-un padoc din districtul Beinhorn. Muşcătura sugerează că ar fi fost vorba de atacul unor lupi, a declarat sâmbătă un purtător de cuvânt al Ministerului Mediului.

Camera de Agricultură din Saxonia Inferioară a înregistrat presupusa muşcătură. În următoarele zile va fi făcută o analiză de ADN pentru a stabili dacă atacul a fost comis de un lup sau de un alt animal sălbatic, aflat în evidenţele autorităţilor.

Conform celor mai noi date de la Ministerul Mediului, în Saxonia Inferioară ar exista 39 de haite de lupi şi patru lupi singuratici, ceea ce ar însemna un total de 350 de lupi.

Recent, semnalarea apariţiei unor lupi periculoși a ajuns în atenţia presei în Hanovra, semn că au mai existat și alte atacuri letale.

 

Scandal după scandal pentru Ursula von der Leyen

 

Informații suspecte despre unele companii producătoare de vaccinuri circulă în media tradițională și social media. Suspiciunile se referă la cazurile de efecte adverse, dar și la lipsa de transparență a giganților din Pharma. Pfizer și BioNTech de exemplu, doresc secretizarea timp de 76 de ani a datelor utilizate în aprobarea serului, de Food and Drug Administration (FDA).

Astfel, mai mulți medici și oameni de știință din SUA au dat în judecată FDA, pentru a accelera desecretizarea tuturor documentelor pentru aprobarea serului Pfizer & BioNTech.

De asemenea, Comisia Europeană refuză să informeze în mod transparent și public, cu privire la negocierile purtate prin mesaje text dintre președinta Comisiei, Ursula von der Leyen, și Albert Bourla, CEO-ul Pfizer.