US OPEN 2015. Interviu Simona Halep, înainte de semifinale: Horia Tecău mi-a dat încredere

US OPEN 2015. Simona Halep va juca de la ora 18.00 pentru calificarea în cea de-a doua sa finală de turneu de Grand Slam, după cea de la Roland Garros, de anul trecut. Adversara constănţencei va fi Flavia Pennetta.

11 sept. 2015, 08:25
US OPEN 2015. Interviu Simona Halep, înainte de semifinale: Horia Tecău mi-a dat încredere

US OPEN 2015. Simona Halep a dezvăluit la Radio Romania Actualităţi că după ultimele rezultate se simte mai bine pe hard decât pe zgură, consideră că are un ascendent moral în faţa Flaviei Pennetta, în ciuda înfrângerii de acum doi ani şi spune că Horia Tecău a ajutat-o mult pe durata acestui turneu.

Nu am avut aşteptă de la acest turneu. Am avut două rezultate bune, care mi-au dat încredere că pot să fac o treabă bună aici, dar nu m-am gândit deloc la rezultat. De aceea am jucat un tenis foarte bun, mai ales în meciul cu Azarenka. Am jucat amândouă foarte bine, a fost un meci incredibil şi sunt foarte bucuroasă că am făcut faţă şi am dominat exact când a trebuit, la sfârşit. A fost o victorie importantă şi e un moment deosebit să fie în semifinale la US Open. Întotdeauna mi-a plăcut hardul. Am descoperit plăcerea de a juca pe hard de la Indian Wells, de când am câştigat cel mai mare turneu. Acum sunt mult mai încrezătoare pe hard, se potriveşte mai bine stilului meu„, a spus Simona Halep.

Citeşte şi US OPEN 2015. Tatăl Simonei Halep dezvăluie: I-am spus să nu vină acasă fără cupă

Simona Halep a vorbit şi despre prietenia sa cu Horia Tecău, care chiar a ajutat-o cu sfaturi pe durata acestui turneu. „Horia a venit să mă susţină şi la meciul cu Azarenka, a stat săracul toată ziua aici. Horia este un băiat deosebit şi mi-a spus mie nişte chestii care mi-au dat încredere„.

Despre meciul de vineri, cu Flavia Pennetta, care a eliminat-o în optimi la US Open 2013, Simona Halep a declarat: „Pot să spun că este o revanşă, îmi doresc mult să câştig. Am jucat cu Pennetta acum doi ani aici, dar am jucat şi anul acesta împotriva ei, este mult mai important, pentru că este mai recent, iar acest meci l-am câştigat„.